Westronxxd
Hectopat
R7 250 anakartım için sizce hangisi daha uygun Q6600 kullanıyorum ama oyunlarda işlemci yetersiz kalıyor gibi E5450 alsam performans artışı yaşar mıyım?
Hangi işlemci?o.c desteklemiyor arkadaşın anakartı bir de cidden çok ısınıyor işlemci. o.c yapmadan pek bir + özelliği yok. Delid işlemlerinde gözüken aynalı asıl işlemci çekirdeğimi denir ne denir ismini bilmiyorum bu işlemcide ondan 2 tane var o yüzde hem çok güç çekiyor hem de aşırı ısınıyor.
Q9400 ve Q9400 arasında çok bir FPS farkı yok 95W çekiyor iki işlemcide.
Hangi işlemci?
Xeon E5 2620 V3 nasıl? 6 çekirdekli 12 iş parçacıklı bir işlemci. 178 TL.
![]()
Intel Xeon E5 2620 V3 E5 2620V3 E5-2620V3 İÅlemci 2.4Ghz 6 çekirdekli 85W soket LGA 2011-3 CPU uygun X99 anakart - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Xeon E5 2620 V3 nasıl? 6 çekirdekli 12 iş parçacıklı bir işlemci. 178 TL.
![]()
Intel Xeon E5 2620 V3 E5 2620V3 E5-2620V3 İÅlemci 2.4Ghz 6 çekirdekli 85W soket LGA 2011-3 CPU uygun X99 anakart - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Hocam az bak ya az bak bakalım işlemci ne ile uyumlu. Attığınız işlemci 2011 soket anakartlar ile uyumlu arkadaşın anakart 775 soket.
Buyurun GET ilan hem de. Bir de bütçe nedir?İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Hocam Aliexpress'den hiçbir zaman bir şey almadım ailem de izin vermez muhtemelen almama.
Hocam az bak ya az bak bakalım işlemci ne ile uyumlu. Attığınız işlemci 2011 soket anakartlar ile uyumlu arkadaşın anakart 775 soket.
Buyurun GET ilan hem de. Bir de bütçe nedir?İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Hayırdır birader ne bu atar? Bakmadan yazmışım güçlü işlemci diye insanlık hali. Sende "insan" gibi söylesene uyumlu değil diye.
Atar yok normal bir şekilde yazdım sen atarlı bir şekilde okuduysan ben ne yapayım ben gayet efendi bir okuma şekli ile yazdım.
Ben gayet insan gibi yazdım ama siz demek ki atarlı okumayı tercih etmişsin. Neyse özür dilerim yanlış yazdıysam.
Hocam bu işlemci tam performans verir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.