E5700 sisteme Overclock yapmak

generalgol72

Hectopat
Daha fazla  
300 Watt orijinal olmayan PSU.

ANA KART = Asus P5G41T-M LX

Pentium(r) Dual-Core CPU E5700 @ 3.00GHz işlemci

2 tane 2GB TOPLAM 4GB DDR3 1333 MHz RAM biri Samsung biri Kingston

256 MB 64 Bit ekran kartı AMD HD 2400 Pro

Bu sisteme OC yapabilir miyim işlemci 3 yazıyor ama 2.7 GHz olarak çalışıyor bunu 3.5 GHz'e çıkarıp denetim masasından işlemci %90 yaparsam sıkıntı olur mu ya da yapabilir miyim cevaplar mısınız?

Son düzenleme:
300 Watt orijinal olmayan PSU.

Pentium(r) Dual-Core CPU E5700 @ 3.00GHz işlemci.

2 tane DDR3 1333 MHz RAM biri Samsung biri Kingston.

256 MB 64 Bit ekran kartı AMD HD 2400 Pro.

Bu sisteme OC yapabilir miyim işlemci 3 yazıyor ama 2.7 GHz olarak çalışıyor bunu 3.5 GHz'e çıkarıp denetim masasından işlemci 590 yaparsam sıkıntı olur mu ya da yapabilir miyim cevaplar mısınız?

Sen bu sisteme overclock yapsan ne farkeder yapmasan ne farkeder uğraşma boşuna bir hata yaparsın işlemcin gider.

İşlencin bir yere felan gitmez merak etme, YouTube üzerinden video izleyip çok iyi bir soğutucu yoksa çok abartmadan ayarlarla oynayın. 3 olmasına rağmen 2.7 çalışmadını da yine aynı şekilde bios üzerinden düzeltebilirsiniz, auto seçeneği olacaktı sanırım bir değerin karşısında onu disabled yapınca düzeliyordu adını hatırlayamadım.

İşlencin bir yere falan gitmez merak etme, YouTube üzerinden video izleyip çok iyi bir soğutucu yoksa çok abartmadan ayarlarla oynayın. 3 olmasına rağmen 2.7 çalışmadını da yine aynı şekilde BIOS üzerinden düzeltebilirsiniz, Auto seçeneği olacaktı sanırım bir değerin karşısında onu disabled yapınca düzeliyordu adını hatırlayamadım.

TAM OLARAK NE ADI?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı