E6300 aşırı ısınma sorunu

Uğraşlarım sonucunda ekran kartımı ATI Radeon HD 7350 ye güncellemeyi başardım. bi arkadaş BIOS u güncelle demişti. Bende biraz araştırma yaptım BIOS için anakart sürümüne bakmak gerekiyormuş anakart sürümüne bakmak içinde başlata sistem bilgisi yazıp özetten bakılıyormuş. ben yazdım ama sadece O.E.M. yazıyor sonra cpu z den bakayım dedim allahtan orda yazıyordu anakartım FOXCONN G4MX- G41MX/K mış bi video açayım dedim öğrenmiş olurum googleye anakart modelini yazıp sonrasına bios update yazıyormuşuz ben yazmama rağmen çıkmadı
Direk format at Windows 8.1 kur Driver Booster kullanma belki o şekilde bile sorunun çözülür bunun burası Driver Booster belki de sorun ondandır.
Hocam Steamden oyunlarımı indirdim 10 GB lik şuanda kasmıyor minecraftta orta ayarlarda 150 200 FPS alıyorum zaten idare edicem bu yaz sonrasında yeni pc alacağız büyük bir ihtimalle bozulana kadar oynayayım :D herkese çok teşekkürlerimi sunarım çok sağolun <3

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı