E6300 GTX 660 sistem için ideal işletim sistemi hangisi?

Yigitbey96

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba format artıracağım çok eski bir bilgisayarım var fakat oynadığım oyunlar belli olduğu için en iyi performansı almak istiyorum. İşletim sistemi önerin en az RAM kullanan en iyi oyun performansı alabileceğim.

Ekran kartı: GTX 660.

İşlemci: Pentium Dual Core E6300.

4 GB RAM.

SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba format artıracağım çok eski bir bilgisayarım var fakat oynadığım oyunlar belli olduğu için en iyi performansı almak istiyorum. İşletim sistemi önerin en az RAM kullanan en iyi oyun performansı alabileceğim.

Ekran kartı: GTX 660.

İşlemci: Pentium Dual Core E6300.

4 GB RAM.

SSD.

Windows 7 veya 8.1 öneririm. Ayrıca sisteminizde darboğaz oluyor mu? Bende de E6500 var ekran kartımı yenilemek istiyorum da.

Windows 7 veya 8.1 öneririm. Ayrıca sisteminizde darboğaz oluyor mu? Bende de E6500 var ekran kartımı yenilemek istiyorum da.
Windows 7 yaptıracağım. Eskiden 1977 şu anki Nuran da onu kaybettim. oyunlardan Windows 10 Eski sistem için rezalet. Evet darboğaz oranım olduğu için de zaten işlemciyi değiştiriyorum. O yüzden format attıracağım, işlemcini değiştir.
Windows 8.1 kullanabilirsiniz. Hem Windows 7 kadar eski değil, hem de Windows 10 kadar RAM tüketmiyor.
Maalesef format attıracağım yer 8.1 atmıyor Windows 7 arttırmayı düşünüyorum Windows 7 önerin alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı