E6500 sisteme Windows 10 kurulur mu?

zoxvce

Hectopat
Selamlar arkadaşlar öncelikle,

Arkadaşlar ben Windows 7'den Windows 10'a geçiş yapmak istiyorum fakat sorun çıkar mı bilemiyorum. Sistem özelliklerim şunlar.

Anakart: PEGATRON IPX D3
İşlemci: Pentium Dual-Core e6500 2.93 2.94 GHz 2 çekirdek
RAM: 4 GB DDR3 1333 MHz
Ekran Kartı: GTS 250 256 bit 1 GB

Belirttiğim sisteme Windows 10 kurabilir miyim? Son olarak bu anakarta 8 GB RAM takabilir miyim? Cevaplarınız için
teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurabilirsin. Takabilirsin. Elindeki sistem eski bir sistem olduğu için Windows 7 de kalmanı öneririm. Sistemindeki RAM miktarını da yükseltmek için 2x8 RAM almanız gerekli yada anakartınızı değiştirip 4 RAM slotlu anakart alabilirseniz 4x4 RAM kullanabilirsiniz.

Selamlar arkadaşlar öncelikle,

Arkadaşlar ben Windows 7'den Windows 10'a geçiş yapmak istiyorum fakat sorun çıkar mı bilemiyorum. Sistem özelliklerim şunlar.

Anakart: PEGATRON IPX D3
İşlemci: Pentium Dual-Core e6500 2.93 2.94 GHz 2 çekirdek
RAM: 4 GB DDR3 1333 MHz
Ekran Kartı: GTS 250 256 bit 1 GB

Belirttiğim sisteme Windows 10 kurabilir miyim? Son olarak bu anakarta 8 GB RAM takabilir miyim? Cevaplarınız için
teşekkürler.
Geçebilirsin temiz kurulum öneririm. RAM'ini artırırsan daha iyi olur. Geçersen hizmetlerden windows search hizmetini kapatmanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı