E6700 işlemcili eski bilgisayarı hızlandırmak için ne yapılabilir?

• Konuyu başlatan Joo7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 876

Joo7

Centipat
Daha fazla  
Tüm YouTube videolarını izledim her şeyide yaptım farklı bir hızlandırma biliyor musunuz?

Özellikler:
Windows 10 education.
Pentium(R) Dual-Core CPU E6700 @ 3.20GHz 3.20 GHz-2 çekirdek-4 GB RAM-64 Bit(ekran kartım bozuldu)anakart MS-7592

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm YouTube videolarını izledim her şeyide yaptım farklı bir hızlandırma biliyor musunuz?

Özellikler:
Windows 10 education.
Pentium(R) Dual-Core CPU E6700 @ 3.20GHz 3.20 GHz-2 çekirdek-4 GB RAM-64 Bit(ekran kartım bozuldu)anakart MS-7592
AtlasOs veyahut GGos öneririm hocam. Baya işinizi göreceginden eminim.

Modlu Windows kullanabilirsiniz RAM kullanımını vs ciddi anlamda düşürüyor ve hızlandırıyor ama tabii size kalmış.

Modlu Windows nedir hocam nereden kuruyoruz.

AtlasOS veyahut ggOS öneririm hocam. Bayağı işinizi göreceginden eminim.

Onları nasıl kuracağız hocam Kali Linux gibi mi?

SSD yoksa kesinlikle sistemi SSD'ye terfi etmelisiniz.

Dostum arkadaşlarım SSD alırsan PC hızlanır yok böyle olur yok şöyle olur diyorlardı SSD aldım MTA da 50 FPS alıyordum artı olarak 5 FPS almama yardımcı oldu veya ben tam olarak kuramadım YouTube'dan falan kurulumlarını izleyip aynısını yaptım SSD'yi nasıl sisteme terfi edeceğim şu anki kullandığım SSD Dexim 240GB SSD.

Dostum arkadaşlarım SSD alırsan PC hızlanır yok böyle olur yok şöyle olur diyorlardı SSD aldım MTA da 50 FPS alıyordum artı olarak 5 FPS almama yardımcı oldu veya ben tam olarak kuramadım YouTube'dan falan kurulumlarını izleyip aynısını yaptım SSD'yi nasıl sisteme terfi edeceğim şu anki kullandığım SSD Dexim 240GB SSD.

SSD FPS arttırmaz zaten, öncelikle yapman gereken şey e işlemciden kurtulup bir tane Q serisi işlemci alman o seni bayağı rahatlatır, Custom OS özellikle aletin gerçek gücünü ortaya çıkarır ama yine de öylr 50 FPS aldığın şeyde bir anda 200 FPS vermez yine de iyi bir miktar artar ama sorun şu ki Custom OS artık ISO ile değil daha farklı şekilde kuruluyor bana çok karışık geldiği için hiç denemedim ama gerçekten güzel bir sistem, teknik bilgin var ise tüm parçaları çıkarıp güzelce bir alkol veya tiner ile temizleyip termal bakım yapman (chipset dahil), yeni nesil oyunlar oynamıyor isen Windows 8.1 senin işini fazlasıyla görebilir güzel sistemdir, ekstrem şeyler denemek istiyorsan da Q serisi işlemci alıp bir tane de kule tipi soğutucu alıp OC yapabilirsin.

Çok basit aslında yapman gereken şey 0 bir Windows kurup üstüne sitede olan uygulamayı indirip programın bilgisayarına ayarı yapmasını beklemek YouTube'da var videoları Kali Linux gibi değil normal Windows kullanıyosun sadece içindeki ayarlar değişik.

Artı olarak SSD yerine RAM takviyesi yaparak daha fazla FPS alabilirsiniz.

Özellikler:
Windows 10 education.
Ghost spectre windows 10 kur boşta 1gb ram kullanıyor ve ciddi anlamda fps farklari var ama tabi o sisteme windows 8.1 kurmak çok daha iyi olur

SSD FPS arttırmaz zaten, öncelikle yapman gereken şey e işlemciden kurtulup bir tane Q serisi işlemci alman o seni bayağı rahatlatır, Custom OS özellikle aletin gerçek gücünü ortaya çıkarır ama yine de öylr 50 FPS aldığın şeyde bir anda 200 FPS vermez yine de iyi bir miktar artar ama sorun şu ki Custom OS artık ISO ile değil daha farklı şekilde kuruluyor bana çok karışık geldiği için hiç denemedim ama gerçekten güzel bir sistem, teknik bilgin var ise tüm parçaları çıkarıp güzelce bir alkol veya tiner ile temizleyip termal bakım yapman (chipset dahil), yeni nesil oyunlar oynamıyor isen Windows 8.1 senin işini fazlasıyla görebilir güzel sistemdir, ekstrem şeyler denemek istiyorsan da Q serisi işlemci alıp bir tane de kule tipi soğutucu alıp OC yapabilirsin.

Dostum performans odaklı işletim sistemlerini araştırdım çoğu zaten içine keylogger RAT koymuştur bile güvenmek istemiyorum elimde tek bu bilgisayar var bu da gitmesin.Dostum zaten 2-3 ay içinde güzel bir PC toplayacağım işlemci RAM almakla uğraşamam ve dediğin gibi teknik bilgim var tüm kabloları hardiskleri RAM'ları falan söküp temizleyip yerine taktım ayiretten işlemciyi termal macunladım fakat bir performans alamadım hala.

Çok basit aslında yapman gereken şey 0 bir Windows kurup üstüne sitede olan uygulamayı indirip programın bilgisayarına ayarı yapmasını beklemek YouTube'da var videoları Kali Linux gibi değil normal Windows kullanıyosun sadece içindeki ayarlar değişik.

Artı olarak SSD yerine RAM takviyesi yaparak daha fazla FPS alabilirsiniz.

Dostum RAM arka planda rahatlık sağlar,FPS sağlamaz.

vay be mta biz roleplay cıa serverini oynardık neyse sen bi ucuza ekran kartı al bide üstüne 4gb ram ekle tamamdır 2. el dandik bi tane ekran kartı idare eder seni ayrıyeten mta garip bi oyun rtx 3050ti sistemde bile 100 fps geziyo onun ayrı ayarları var oyun içinde ama mta ayarı degil sunucuya girdiginde edüzenledigin ayarlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı