E7200 ile Metin2 kasıyor

bekirdeniz

Hectopat
Intel Core 2 Duo E7200 2.53 GHz, 3 GB RAM.

Arkadaşlar, sistemim özellikleri bunlar. Oyun aşırı kasılıyor. İşlemci %97'ye çıkıyor. Ne yapmalıyım?

Hocam E4300 ile oynadım daha önce. Kasma donma yoktu. Arkadaşın farklı bir sıkıntısı olabilir. Hangi işletim sistemi yüklü?

Hocam E4300 ile oynadım daha önce. Kasma donma yoktu. Arkadaşın farklı bir sıkıntısı olabilir. Hangi işletim sistemi yüklü?
E8400 ile bende oynayamıyordum, özellikle pazarda. Sonra işlemciyi İ5 6400'e geçirmiştim sorun çözülmüştü öbür türlü ne yaptıysam etki etmiyordu.

Metin2'de optimizasyon sorunu var. Yeni nesil sağlam sistemlerde dahi 2-3 client açılması durumunda CPU %100'leri görebiliyor. Belli bir süre öncesinde kötü bir işlemciyle dahi akıcı oyun oynanabiliyordu fakat son 2-3 aydır CPU sorunu var maalesef.

Kardeşim sistemimde ekran kartı da yok Yarın 250 TL'ye ikinci el gt 730 2GB buldum onu alsam sorun çözülür mü
Metin2 ekran kartı kullanan bir oyun değil. İşlemcinin Onboard ekran kartını kullanıyor. Oyundaki optimizasyon sorunu çözülmediği sürece en kral bilgisayar dahi performansının %30-%40'larını anca gösterebiliyor bu oyunda.

Benim işlemci de onbord varmı bilmiyorum görüntüyü anakart tan alıyorum ekran kartına monitörün fişini takarsam onu kullanmaz.

Oyunu aktif olarak oynuyorum. Yorumum ve bilgim bu şekilde. Tercih senin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…