E7200 ile Metin2 kasıyor

O tarz oyunlar işlemci sömürür 2/2, eski ve güçsüz bir işlemcin var kasması ve %97 gibi değerleri görmesi normal. Ya yeni işlemci alacaksın ya da OC yapmayı deneyip bir nebze de olsa kurtarmayı deneyeceksin.
Hocam E4300 ile oynadım daha önce. Kasma donma yoktu. Arkadaşın farklı bir sıkıntısı olabilir. Hangi işletim sistemi yüklü?

Hocam E4300 ile oynadım daha önce. Kasma donma yoktu. Arkadaşın farklı bir sıkıntısı olabilir. Hangi işletim sistemi yüklü?
E8400 ile bende oynayamıyordum, özellikle pazarda. Sonra işlemciyi İ5 6400'e geçirmiştim sorun çözülmüştü öbür türlü ne yaptıysam etki etmiyordu.

Metin2'de optimizasyon sorunu var. Yeni nesil sağlam sistemlerde dahi 2-3 client açılması durumunda CPU %100'leri görebiliyor. Belli bir süre öncesinde kötü bir işlemciyle dahi akıcı oyun oynanabiliyordu fakat son 2-3 aydır CPU sorunu var maalesef.

Kardeşim sistemimde ekran kartı da yok Yarın 250 TL'ye ikinci el gt 730 2GB buldum onu alsam sorun çözülür mü
Metin2 ekran kartı kullanan bir oyun değil. İşlemcinin Onboard ekran kartını kullanıyor. Oyundaki optimizasyon sorunu çözülmediği sürece en kral bilgisayar dahi performansının %30-%40'larını anca gösterebiliyor bu oyunda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı