E7300 sistem Windows 7 kaldırır mı?

Jaavei

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Hatay
Öncelikle lütfen "Neden Windows 7 kuruyorsun, 8.1 kur" gibi şeyler yazmayın.
  • İşlemci: Core 2 Duo E7300
  • RAM: 2 GB 800 MHz DDR2
Ekran kartı da olacak. Bu sistemle Windows 7'de sorun yaşamadan internette gezinme, video izleme gibi şeyler yapabilir miyim? Hangi Windows 7 sürümünü önerirsiniz?
Sistem Windows 7'yi kaldırmazsa Windows XP kurmayı düşünüyorum.

XP'de internette bile gezinemezsiniz. Artık tarayıcı desteği bile yok. Windows 7'de de Chrome desteği ocakta bitiyordu bildiğim kadarıyla. Her türlü Windows 8.1 daha mantıklı olacaktır. Ama Chrome desteği bitene kadar veya uzatılana kadar Windows 7 kullanabilirsiniz sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. Sadece internette gezinmeye yeterli olacaktır.

Tamam da, neden? Beğenmiyorsa beğenmiyorum desin, güncellik vb. konulardan feragât edecek çünkü. Dediğim sürüm de en hafif sürümü.

XP'de internette bile gezinemezsiniz. Artık tarayıcı desteği bile yok. Windows 7'de de Chrome desteği ocakta bitiyordu bildiğim kadarıyla. Her türlü Windows 8.1 daha mantıklı olacaktır. Ama Chrome desteği bitene kadar veya uzatılana kadar Windows 7 kullanabilirsiniz sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. Sadece internette gezinmeye yeterli olacaktır.
Anladım hocam, zaten bilgisayarı en fazla 1-2 hafta kullanacağım.
Windows 7 Home Basic veya Home Premium 32 Bit kurabilirsiniz. Windows 8.1 Single Language 32 Bit neden istemiyorsunuz?
Dediğim gibi en fazla 2 hafta kullanılacak, yeni anakart ve işlemci gelene kadar bilgisayarsız kalmamak için bu parçaları takıyorum. O 2 haftada da Windows 7 nostaljisi yaşayayım istedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı