E7400 işlemciden Zula'da tam performans alınmıyor

Falsey

Kilopat
Makaleler
2
Arkadaşlar Zula giriyorum FPS'im 70 görev yöneticisini açtığımda işlemcimin en fazla %65'e çıktığını gördüm. Nihai Performans modunu zaten ekleyemiyorum hata veriyor. Ne yapmam lazım? Aklımda Windows 10 LTSB gibi sürümler varmış onları kurmayı düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Zula giriyorum FPS'im 70 görev yöneticisini açtığımda işlemcimin en fazla %65'e çıktığını gördüm. Nihai Performans modunu zaten ekleyemiyorum hata veriyor. Ne yapmam lazım? Aklımda Windows 10 LTSB gibi sürümler varmış onları kurmayı düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz neler?
High grafiklere alın.

Windows 8.1'de kalın ya da Windows 7'ye de düşürebilirsiniz. Görev yöneticisini oyundayken açmak değil de MSI Afterburner kullanarak oyun içi durumları gözlemleyebilirsiniz. Ek olarak haziran ayında sanırım Zula bir güncelleme getirdi oyuna. 10 Haziran'a kadar ben de oynuyordum Zula'yı fakat güncellemeden sonra 35 - 45 FPS arası almaya başladım. Sinirden sildim oyunu, hâlâ daha oynamıyorum.

Yüksek grafikte işlemcinin yükü daha da azalmaz mı hocam?

Doğru fakat E7400 işlemci varla yok arası bir şey :) Çok etkisi olmaz diye düşünüyorum, FPS düşürür belki.

Windows 8.1'de kalın ya da Windows 7'ye de düşürebilirsiniz. Görev yöneticisini oyundayken açmak değil de MSI Afterburner kullanarak oyun içi durumları gözlemleyebilirsiniz. Ek olarak haziran ayında sanırım Zula bir güncelleme getirdi oyuna. 10 Haziran'a kadar ben de oynuyordum Zula'yı fakat güncellemeden sonra 35 - 45 FPS arası almaya başladım. Sinirden sildim oyunu, hâlâ daha oynamıyorum.
Hocam. MSI AfterBurner'i indirdim ama oyun içinde FPS gözükmüyor hangi ayarı yapacağım?
Sakın kurmayın öyle işletim sistemlerini.
Neden kurup daha iyi performans aldıklarını söyleyen pek çok kişi var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı