E7400 ve HD 4350 Sistem CS:GO Anlık FPS Düşme Sorunu

Kazuhira Miller

Kilopat
Yer
Mother Base
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, arkadaşım bilgisayarında CS:GO oynarken FPS'in anlık düşmesinden şikayetçi. Bu sorun yüzünden doğru dürüst rekabetçi atamıyor sürekli ban yiyor. FPS değerleri oyunun başında 80 FPS iken oyunun ortalarına doğru 20-30 FPS'e kadar düşüyor sonra da daha da aşağıya iniyor yerlerde geziyor. İnternetteki tüm çözümleri denedik ama başaramadık.
Bu sorunu bana söylemeden önce kendisi de çözmeye çalışmış, çözemeyince de 2 kere format atmış. İlk işletim sistemi Windows 7 den Windows 10'a geçmiş, sorun yine çözülmeyince Windows 8.1 yüklemiş. Şu an bilgisayarda Windows 8.1 Pro 64bit yüklü.

• İşlemci = Intel Core 2 Duo E7400 2.80GHz
  • RAM = 2GB
  • Ekran kartı = ATI Radeon HD4350 Series 1GB

Ben sistemin yetmediğini düşünüyorum ama o kabul etmiyor. Daha önceden oyunu sıkıntısız oynadığını böyle bir sorunun daha önce hiç olmadığını söylüyor. Sizce sorun neden kaynaklanıyor arkadaşlar ?

Yardım edebilecek birisi yok mu arkadaşlar ?

4350 ile oynanabiliyor CS kendim deneyimledim. RAM yetersiz. İşlemci minimum gereksinimin üstünde. Rami 4 yapsın. O zaman sıkıntı olmaz diye düşünmekteyim.

Merhaba arkadaşlar, arkadaşım bilgisayarında CS:GO oynarken FPS'in anlık düşmesinden şikayetçi. Bu sorun yüzünden doğru dürüst rekabetçi atamıyor sürekli ban yiyor. FPS değerleri oyunun başında 80 FPS iken oyunun ortalarına doğru 20-30 FPS'e kadar düşüyor sonra da daha da aşağıya iniyor yerlerde geziyor. İnternetteki tüm çözümleri denedik ama başaramadık.
Bu sorunu bana söylemeden önce kendisi de çözmeye çalışmış, çözemeyince de 2 kere format atmış. İlk işletim sistemi Windows 7 den Windows 10'a geçmiş, sorun yine çözülmeyince Windows 8.1 yüklemiş. Şu an bilgisayarda Windows 8.1 Pro 64bit yüklü.

• İşlemci = Intel Core 2 Duo E7400 2.80GHz
  • RAM = 2GB
  • Ekran kartı = ATI Radeon HD4350 Series 1GB

Ben sistemin yetmediğini düşünüyorum ama o kabul etmiyor. Daha önceden oyunu sıkıntısız oynadığını böyle bir sorunun daha önce hiç olmadığını söylüyor. Sizce sorun neden kaynaklanıyor arkadaşlar ?

Yardım edebilecek birisi yok mu arkadaşlar ?
Kanka ramin dusuk oldugundan dolayidir belkide cunku cs zaten 2 gb istiyi sen onu 3 yada 4 yap butcene bagli
Ve 1024 768 yada 800 600 low ayarlarsa oynasin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı