E7400 ve HD 4350 Sistem CS:GO Anlık FPS Düşme Sorunu

Kazuhira Miller

Kilopat
Yer
Mother Base
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, arkadaşım bilgisayarında CS:GO oynarken FPS'in anlık düşmesinden şikayetçi. Bu sorun yüzünden doğru dürüst rekabetçi atamıyor sürekli ban yiyor. FPS değerleri oyunun başında 80 FPS iken oyunun ortalarına doğru 20-30 FPS'e kadar düşüyor sonra da daha da aşağıya iniyor yerlerde geziyor. İnternetteki tüm çözümleri denedik ama başaramadık.
Bu sorunu bana söylemeden önce kendisi de çözmeye çalışmış, çözemeyince de 2 kere format atmış. İlk işletim sistemi Windows 7 den Windows 10'a geçmiş, sorun yine çözülmeyince Windows 8.1 yüklemiş. Şu an bilgisayarda Windows 8.1 Pro 64bit yüklü.

• İşlemci = Intel Core 2 Duo E7400 2.80GHz
  • RAM = 2GB
  • Ekran kartı = ATI Radeon HD4350 Series 1GB

Ben sistemin yetmediğini düşünüyorum ama o kabul etmiyor. Daha önceden oyunu sıkıntısız oynadığını böyle bir sorunun daha önce hiç olmadığını söylüyor. Sizce sorun neden kaynaklanıyor arkadaşlar ?

Yardım edebilecek birisi yok mu arkadaşlar ?

4350 ile oynanabiliyor CS kendim deneyimledim. RAM yetersiz. İşlemci minimum gereksinimin üstünde. Rami 4 yapsın. O zaman sıkıntı olmaz diye düşünmekteyim.

Kanka ramin dusuk oldugundan dolayidir belkide cunku cs zaten 2 gb istiyi sen onu 3 yada 4 yap butcene bagli
Ve 1024 768 yada 800 600 low ayarlarsa oynasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…