E7500 işlemci çarpan kilidi açma

Yer
BURSA-BANDIRMA
Daha fazla  
Sistemim.
E7500.
LGA 775 ASUS P5G41 anakart.
4 GB RAM.
Başlıkta belirttiğim gibi bu işlemciye zaten FSB kullanarak OC yapılmış durumda. Ekstradan işlemci çarpan kilidini açamak mümkün müdür? Stok fan kullanıyorum ama bir sistem ayarlıyacağım ben ona.(Baca ve bacanın dıştaki ucuna ekstra fan takarak.)
Yardımlarınızı bekliyorum.

Anakartın kuzey köprü bağlantı yoluna kurşun kalem ile çizin ama anakartı bozarsanız ben suçlu değilim. Ayrıca FSB=BCLK= çarpan.

Anakartın kuzey köprü bağlantı yoluna kurşun kalem ile çizin ama anakartı bozarsanız ben suçlu değilim. Ayrıca FSB=BCLK= çarpan.

Zaten oradan yapıyorum FSB ile. Ayrıca kurşun kalemle çizmek nereden çıktı oyuncak mı bu devreler.

Kilit açıksa ben nereden bunu değiştireceğim BIOS'ta böyle seçenek yok. Modlu da değil(Xeon işlemciler haricinde bir işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum.) en son NB voltage yi bir tık arttırdım ve CPU voltajı +100'den +150 yaptım daha test etmedim sıcaklıkları.
Bu da PassMark test sonucum.
Öncesine göre işlemci sıcaklıklarında pek bir değişme göremedim sadece chipset ısındı.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (84).png
    Ekran Görüntüsü (84).png
    29,6 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı