E7500 Overclock

ahmetoyunda0q

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Hesap Kullanılmıyor
İşlemci: Intel Core 2 Duo E7500
Anakart: ASUS P5KPL AM-SE

Ayrıyeten işlemciye bakacak şekilde kasaya 1 fan ekledim. BIOS ayarlarını Full ve teker teker ne yapacağımı söylerseniz sevinirim. Pek anlamıyorum bu işlerden.

Sen nasıl yaptın overclock. Bana anlatabilir misin?
Ben zamanında denemiştim bu videoya baktım galiba yıllar oldu. Ben hiç uğraşmadım zaten sen de uğraşma bence quad işlemci al.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben böyle uğraşmak istemediğim için yazmıştım buraya. Belki bilen biri yardım eder direk işlemleri yaparım diye
Ben zamanında denemiştim bu videoya baktım galiba yıllar oldu. Ben hiç uğraşmadım zaten sen de uğraşma bence quad işlemci al.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video yapabileceğim en iyi overclock mu olur? Yoksa bir iki tık mı artar şuankinden. Eğer normal bir değerde yükseltilirse yani güçlü bir değerlerse uygulayayım. Öyle mi?

Ben böyle uğraşmak istemediğim için yazmıştım buraya. Belki bilen biri yardım eder direk işlemleri yaparım diye

Bu video yapabileceğim en iyi overclock mu olur? Yoksa bir iki tık mı artar şuankinden. Eğer normal bir değerde yükseltilirse yani güçlü bir değerlerse uygulayayım. Öyle mi?
Bildiğim kadarıyla belli bir hızdan sonra voltaj artırmak gerekiyor o işlemlerle de acemi ellerde(ben anlamıyorum mesela) işlemci zarar görebilir. Bir de stock hızdaki sıcaklıkların önemli.

O anakartta voltaj ayarı kısıtlı o yüzden %30 overclocking profile deneyin eğer mavi ekran verirse %20 deneyin. Bu olması lazım. Eğer voltaj ayarı olsaydı 3.8GHz yolu vardı.
Diğer ayarlar nasıl olacak? Sadece onu yapınca uygulamıyordu. CPU Configuration da vs. ayarlanması lazım sanırım. Onlar lazım bana
O anakartta voltaj ayarı kısıtlı o yüzden %30 overclocking profile deneyin eğer mavi ekran verirse %20 deneyin. Bu olması lazım. Eğer voltaj ayarı olsaydı 3.8GHz yolu vardı.
Birde o overclock sayfasında diğer herşey auto mu olcak?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı