E7500 sistem için Windows sürümü önerisi

Ryoes

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarıma format atmayı düşünüyorum. En uygun Windows sürümü hangisidir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem:
Intel Core 2 Duo E7500.
GT730.
HDD.
4 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Win 8.1 Pro kesinlikle.
8.1 de arama menüsünü açarken acayip yavaşlayama yaşıyorum.Bu da hoşuma gitmeyen bir durum zaten Windows 8.1 deyim ama önerisiniz için teşekkür ederim.
Windows 10'u eledik. 8.1 güzel fakat görünüşü bana göre çok kaba. Windows 7 en uygun seçim olacaktır fakat güncelleme desteği kesildi diye linçleyecekler. Windows 7 + Kaspersky ile devam edebilirsiniz.

Windows 7'nin hangi sürümünü kullanmalıyım?
Bu bilgisayarda Windows 8.1 iyi gider. Fakat 8.1'in desteği seneye kesilecek. O yüzden Linux dağıtımlarına bir göz atmanızı öneririm.

Oyun oynamak için kullanıyorum bilgisayarı bildiğim kadarıyla Linux işletim sistemi oyunlar için pek uygun değil yanlış mı biliyorum.

8.1 de arama menüsünü açarken acayip yavaşlayama yaşıyorum. Bu da hoşuma gitmeyen bir durum zaten Windows 8.1 deyim ama önerisiniz için teşekkür ederim.

Windows 7'nin hangi sürümünü kullanmalıyım?

Oyun oynamak için kullanıyorum bilgisayarı bildiğim kadarıyla Linux işletim sistemi oyunlar için pek uygun değil yanlış mı biliyorum.

E6300 2 GB RAM 120GB HDD'li sistem var 8.1 Pro kurulu çok da memnunum Win 8.1 Pro performance Edition sürümleri var piyasada göz atabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı