- Makaleler
- 1
Bundan 6-7 ay önce çok eski bilgisayarımı yenilemek istemiştim, param oldugu kadar.
eski bilgisayarım özellikleri:
Ben şimdi boşa mı para harcadım anlamadım. Bunun nedeni nedir ve nasıl çözebilirim, neyi yükseltmeliyim?
Not: Format attım orijinal Windows'lar kurdum, artı olarak anakartımın modeli Foxconn G31 çipsetli bir anakartı.
Ben bu bilgisayarı aslında oyun için değil fakat arada sırada oyun oynamak istediğimde yüksek bir donanım istemeyen günümüz için konuşuyorum, örneğin CS:GO, ETS2, PAYDAY 2, DOTA, LOL, vs. oyunları oynamak isterim.
eski bilgisayarım özellikleri:
- 6GB DDR2 RAM
- Intel Pentium D
- AMD Radeon 1GB DDR3 128 bit bir ekran kartı vardı modelini tam hatırlamıyorum.
- 1TB disk 7200RPM
- 6GB DDR3 1333lük RAM
- 2GB MSI Nvidia GT730 DDR3 128 bit
- Intel Core 2 Duo E7500
- 1TB disk 7200Rpm
Ben şimdi boşa mı para harcadım anlamadım. Bunun nedeni nedir ve nasıl çözebilirim, neyi yükseltmeliyim?
Not: Format attım orijinal Windows'lar kurdum, artı olarak anakartımın modeli Foxconn G31 çipsetli bir anakartı.
Ben bu bilgisayarı aslında oyun için değil fakat arada sırada oyun oynamak istediğimde yüksek bir donanım istemeyen günümüz için konuşuyorum, örneğin CS:GO, ETS2, PAYDAY 2, DOTA, LOL, vs. oyunları oynamak isterim.
Son düzenleyen: Moderatör: