E7500 ve GT9600 CS:GO Düşük FPS

Kozmik

Hectopat
Bilgisayar özellikleri E7500 2.93GHz, 2 GB RAM DDR2, GT9600 var. Oyuna çok geç giriyor ayrıca bazı haritalarda oyun açılırken engine error veriyor. FPS ise çok değişkenlik gösteriyor. 17,25,30, 50. Sürekli donmalar oluyor, bazı donmalar sonucu oyun kendini kapatıp engine error veriyor. Minimum sistem gereksinimlerine göre böyle olmaması lazım. Farklı oyunlarda da donmalar oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO için verilen minimum değerler csgo ilk çıktığı zaman içindi. 2gb ram yetmiyor artık oynamaya. Yanında HDD'de limitliyor. Eğer anakartınız destekliyor ise Core 2 Quad Q6600 veya daha üstü işlemci ve en azından 4gb ram tavsiye ederim.

Çok az yer kaldı, iki tane HDD aynı anda okumuyor. Tek kullanıyorum onun için. Onun dışında işlemci sisteme fazla. PC kapatınca işlemci çalışmaya devam ediyor. Görüntü gittiğinde arkadan kapatıyorum. RAM alacaktım kalmamıştı. HDD PSU Watt'ı yetmiyor olabilir mi iki tane okumaması? 2 GB Ram daha ekleteceğim. HDD sorununu da çözersem sizin öneriniz ne olur, ne yapabilirim başka?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı