E8400 sisteme Windows 11 kurdum

Lightshot ile SS alıp resime sağ tıklayıp kopyala diyebilirsin.
Windows 11'de Lighshot bozuk sanırım. Ben normalde Lighshot kullanırdım fakat Windows 11'de kısayol tuşu düzgün çalışmıyordu. Bu sebeple ekran alıntısı zımbırtısına döndüm mecburen.
Kısa zamanda SSD alma ihtimalim yüksek. O zaman şuan kullandığım HDD boşa çıkacak. Üzerinde Linux, macOS vb. her şeyi denerim
Ayrıca RAM artık tam 4 GB, 3.25 GB sorununu çözdüm.

Son düzenleme:
Windows 11'de lighshot bozuk sanırım. Ben normalde lighshot kullanırdım fakat Windows 11'de kısayol tuşu düzgün çalışmıyordu. Bu sebeple ekran alıntısı zımbırtısına döndüm mecburen.

Evet, bende şunu fark ettim bende aldığım ekran görüntüleri HD çıkmıyor, hafif bir bulanıklaşma oluyor.

Evet, bende şunu fark ettim bende aldığım ekran görüntüleri HD çıkmıyor, hafif bir bulanıklaşma oluyor.
Bulanık çıksa yine idare ederim de hiç çalışmıyor. Simgesine tıklayınca ekran görüntüsü alıyor sadece ki o da bana bir işlevsellik katmadığı için Windows+Shift+S kısayolları ile çalışan ekran alıntısı aracını kullanmaktayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…