E8400 sisteme Windows 11 kurdum

Şu anda son durum:
RAM ve disk yüzünden çok sıkıntı çekiyorum. RAM kullanımı boşta iken %50-60 civarlarında. Eski oyunları bile zor oynayabilecek gibiyim. Fakat az çok kullandıkça düzeliyor gibi. Eğer çıldıracak gibi olursam Windows 8.1'e geri döneceğim

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu sistemede kurulabilir mi acaba Windows 11 ekran kartı Windows 10'u desteklemiyor ancak bir denemek istiyorum
Intel Core I2 Duo E4500
3GB RAM

ATI Radeon X1550 ekran kartı 512MB

Kurmanızı önermem. Bende sizden 256 MB daha fazla RAM var Yani 3.25 GB RAM'im var. RAM yönünde çok sorun yaşıyorum. Birde HDD var ise çok yavaşlık çekersiniz. Sizinle iletişim kurup detaylıca konuşabileceğim bir yer var ise durumu detaylıca anlatabilirim. Ayrıca 1 hafta civarı (belki uzatabilirim) bu konu üzerinden son durumu yazacağım sürekli.

Tamamdır hocam Discord'um var isterseniz ancak sesli açamam FukkideWukki#4420

Size durumu detaylıca anlatırım. Ayrıca Windows 11 hakkında daha fazla öneri isterseniz forumda konu açın, iyi bilen bir çok insan var. Bana çok yardımcı oldular. Eminim size de yardımcı olurlar.

Size durumu detaylıca anlatırım. Ayrıca Windows 11 hakkında daha fazla öneri isterseniz forumda konu açın, iyi bilen birçok insan var. Bana çok yardımcı oldular. Eminim size de yardımcı olurlar.

Tamamdır hocam çok teşekkürler

@pedroz_1999 3,25 GB RAM probleminizin sebebini buldum sanırım. Açtığınız diğer konuda mesaj yazdım inceleyebilirsiniz
Hocam bu sistemede kurulabilir mi acaba Windows 11 ekran kartı Windows 10'u desteklemiyor ancak bir denemek istiyorum
Intel Core I2 Duo E4500
3GB RAM

ATI Radeon X1550 ekran kartı 512MB
RAM'i 4 GB yaparsan daha iyi bir performans alabilirsin ama bu haliyle de denemen için bir engel yok önünde. Ekran kartı biraz gıcıklık yapabilir, eski bir kart ama zamanında senin ekran kartının bir tık düşüğünü Windows 10'da driver kurarak kullandım. Windows 11'de de çalışacağını düşünüyorum. İstersen yardımcı olabilirim bu konuda, Windows 10 kullanırsın en azından.

Sağ olun hocam bende bir ara drver kurmutum ama ayarlar uyguaması çöktü ve görev çubuğunu şeffaf yapmıştı. Zaten deneme amaçlı yapacağım

Sağ olun hocam bende bir ara drver kurmutum ama ayarlar uyguaması çöktü ve görev çubuğunu şeffaf yapmıştı. Zaten deneme amaçlı yapacağım
Sadece temel driverı kurarsan belki uyumsuzluk sorunu yaşamazsın. O ekran kartının driverını kurmak için uyumluluk modunu açıyordum ben, çok illet bir kart serisidir. Bende de X1050 diye bir garabet vardı adı batasıca Sendeki bendekinden bir tık daha iyiydi, PES 2013 falan oynatabiliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…