- Makaleler
- 2
E8400'e kıyasla ne kadar performans farkı olur? Ayrıca boşta E8400'ü 40 derece civarında tutan soğutucu yeterli olur mu?
Eğer soğutucu stok ise biraz sıcak çalışabilir hocam.
E8400'e kıyasla ne kadar performans farkı olur? Ayrıca boşta E8400'ü 40 derece civarında tutan soğutucu yeterli olur mu?
bütçeniz gerçekten ne kadar yardımcı olabilirim?E8400'e kıyasla ne kadar performans farkı olur? Ayrıca boşta E8400'ü 40 derece civarında tutan soğutucu yeterli olur mu?
sizin için araştırıcam en iyi fiyat performans işlemciyi.200, en fazla 300. Daha üstüne çıkabileceğimi hiç sanmıyorum.
200, en fazla 300. daha üstüne çıkabileceğimi hiç sanmıyorum.
Elimdeki tek anakart bu olduğu için modlama işine girişmek istemiyorum. Bir şeyleri elime yüzüme bulaştırırsam monitörün ayarlar menüsünde dolanarak tüm günü geçirmem gerekir.Hocam o zaman Q9400'ü öneririm ancak o fiyata Q9550 veya Q9650 bulabilirseniz süper olur.
Bildiğim kadarıyla bazı Xeon işlemciler modlanarak çalıştırılabiliyor ancak nasıl modlandığı hakkında pek bir fikrim yok maalesef.
2.66 GHz olması bana çok bir sıkıntı yaratır mı? Anakartımın BIOS karmaşık biraz. Overclock işini pek halledemedim bu sebeple.150 TL bana biraz az gibi geldi ama bakabilirsiniz.İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.