E900 Pro (Drop Plus) her şey dahil 230 TL!

-Despatched to overseas postal admin (from SG/SIN to TR/IST) yazısı geldi bugün, sanırım gümrüğe az kaldı. Gümrükten hemen geçtiği takdirde kaç iş günü içerisinde gelir sizce?

Not: Bilmem lazım çünkü daire numarasını yanlış girmişim.

Bu aşamadan sonra Türkiye'ye gelmesi yaklaşık 1 hafta sürdü. Bugün gümrüğe ulaştı ve PTT iş yerine girdi. Bendeki tablo bu şekilde belki bir fikir olur.

1612524697065.png
 
Kulaklığımı az önce teslim aldım. 22 Ocak'ta sipariş etmiştim. Bugün itibariyle tam tamına 14 günde geldi.
Henüz mikrofonunu ve oyunlardaki performansını test edemedim ileride tekrar yazacağım bunun için. Kısaca gözüme çarpanlardan bahsedeyim. Ses seviyesi gerçekten çok yüksek hele ki kısa da olsa Arctis 1 kullanmış birisi olarak kat ve kat daha yüksek ondan. Malzeme kalitesi gayet iyi. Tek gözüme çarpan sıkıntısı 3.5mm jak çoklayıcısının kalitesi kötü, bayağı ince bir kablosu var. Ancak Usb ile kullandığım için bu benim için bir sıkıntı teşkil etmiyor.
@Ali Pınar hocam sana da teşekkür ederim.
 
USB ile takılıyken ledin kapatıldığını sanmıyorum, ayrıca Windows 10 için olan driver çalışmıyor mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bende 8.1 var ve çalışmıyor. Yani bu platform desteklemiyor diyor yüklemiyor.
 
Öncelikle aşağıdaki linkten 5. ürünü satın alacağız:

Eki Görüntüle 816308

Gördüğünüz gibi 33 dolar ürün, 4 dolar da kargo ile beraber 37 dolar etmesi gerekiyor. Yeni hesap açarsanız 2 dolar kupon ile beraber 35 Dolar'a denk geliyor. 23-24 TL gümrük ücreti var. 35 Dolar=245 TL. 245+23'ten 268 TL'ye de alabilirsiniz. Ancak kupon kardeşliği gibi bir nimet var, Tek başınıza yaparsanız 50 TL garanti, 4 kişiye kadar yapabiliyorsunuz ve ne kadar fazla kişiyle yaparsanız o kadar ucuza gelir. Ben uğraşmayıp tek kişiyle yaptım ve 50 TL -49.65 TL-lik kupon yaptım. 268-50 dersek Toplamda 218-230 TL civarına denk getirebilirsiniz. Türkiye'de fiyatı 440 TL olan Drop Plus'ın sadece logo basılmamış halini 200 TL'den fazla indirimle alabiliyorsunuz. Bunun yanında Drop Plus'tan ek olarak taşımak için deri bir çantanın geldiğini de belirtmeden geçemeyeceğim.



Not: Ben alırken toplam 230 TL'ye denk geliyordu, başlıkta da öyle yazıyor. İki gün sonra indirim bittiğinde ya da dolar arttığında fiyatı artabilir, elinizi çabuk tutun.
Not 2: Sıklıkla Arctis 1 alınır mı konuları açılıyor, altlarına da hep Drop Plus'ı öneriyorduk. Bu Drop Plus'ın aynısı, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz :)

Ekleme: İncelememe şuradan ulaşabilirsiniz:

E900 Pro (Drop Plus) İncelemesi
Memnun musunuz? Yarın almayı düşünüyorum.
 
Yarın kupon kardeşliğinden alınan 90 TL indirim kuponuyla almayı düşünüyorum. Kargo takip oluyor mu? Hiç alışveriş yapmadım bu siteden.
Oluyor, 17Track ya da hâlihazırda gelen Cainio ile takip edebiliyorsunuz. Türkiye'ye geldikten sonra ise aynı takip numarasını PTT Takip'e girmeniz yeterli. Gümrük ücreti gibi bilgilere oradan bakılıyor. Bu fiyata alabileceğiniz en iyi kulaklıktır, şimdiden hayırlı olsun.
 
Hocam çok güzel eline sağlık da. @MisakiTaro bana 275TL + küçük bir vergi ödedim diyor, bu vergi hesaplama sitesi ise daha fazla gösteriyor :/

Eki Görüntüle 816358


380.32 ise, Türkiye'den drop Plus almak daha mantıklı değil mi?

Eki Görüntüle 816359

Vergiye bak hey maşallah kulaklık fiyatı neredeyse.
 
Yarın kupon kardeşliğinden alınan 90 TL indirim kuponuyla almayı düşünüyorum. Kargo takip oluyor mu? Hiç alışveriş yapmadım bu siteden.

Evet size bir takip numarası verecektir 17track gibi sitelerden ve taşıyıcı yani cainio üzerinden de kontrol edebilirsiniz.

Ayrıyeten PTT Kargo takipte de bu kod üzerinde takip sağlayabilirsiniz ülkeye giriş yapıp gümrükten çıktıktan sonra. Değişebilir ama genel olarak değişmez.

Ayrıca şehrimdeki PTT Kargo'ya lanet okumaktayım gümrükte bile PTT deposunda kaldığı kadar durmadı ürün 1,5 gün bile gümrükte durmayan ürün 4 gündür paşalarımızın deposun beklemekte.

Pazartesi mecbur çıkıp alacağım yoksa şu anki kulaklığı parçalayacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı