E900 Pro (Drop Plus) İncelemesi

Genel olarak 10 15 gün arası elinize ulaşmakta ürün.

Bende 12 günde postaneye ulaştı ancak yüce gönüllü PTT Kargo 6 gün boyunca dağıtıma çıkarmayınca kendim gidip almak zorunda kaldım.

Benim için önemli olan Türkiye'ye hatta bulunduğum ile erken gelmesi PTT Kargo'nun dağıtım süresi beklenmez gerçekten bende şubeye gidip teslim almayı düşünüyorum.

Benim kulaklığım 3 gün ptt şubesinde bekledikten sonra dağıtıma çıktı bugün bana ulaştı ve ilk deneyimim çok iyi discord üzerinden arkadaşlarım sesimin çok iyi geldiğini söylediler,önerdiğiniz için teşekkür ederim hocam @Ali Pınar

Rica ederim, iyi günlerde kullanın. Yazılımını indirmeyi unutmayın, işinize yarayacak ayarlar ve 7.1 oradan açılıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam incelemeniz için fazlasıyla teşekkür ederim ve maalesef belirtmek istediğim bir şey var. Her ne kadar da Türkiye'de olması ve garantisinin daha güvenilir olması (!) Rampage ürünlerini ilgi çekici bir hale getirse de, ürün çalmaları ve bu ürünleri çok kötü fiyatlarda pazarlamaları gerçekten iğrenç. Sırf bu yüzden ve daha uygun fiyata sahip olmalarından ötürü Çin çıkışlı ürünleri tercih ederim. Bu Rampage, Snoopy gibi markalar aynı zamanda Mpow gibi markaların ürünlerini de çalıyor. Pardon, örnek alıyor

Yazınızda kulaklığın birbirine değmesinden dolayı süngerlerin alt kısmında ezilme olduğunu söylemişsiniz acaba hala oluyor mu ya da bir zararını gördünüzümü

@Ali Pınar hocam 9 gün oldu kargoya verileli ancak Türkiye'ye hala ulaşmadı Türkiye'ye ortalama kaç gün içerisinde ulaşıyor.

@Ali Pınar hocam 9 gün oldu kargoya verileli ancak Türkiye'ye hala ulaşmadı Türkiye'ye ortalama kaç gün içerisinde ulaşıyor.

Değişken oluyor ancak ortalama 12 14 gün içerisinde şehire gelmiş oluyor ürün.

Benim ürünüm 12 günde gelmişti şehrime. Son 2 günde gümrük ve İstanbul'dan Bursa'ya Bursa'dan şehrime geldi.

Elinde 100- 200 TL kupon olan var mı? Fiyatı 3 Dolar yazdırmak için ne yapmalıyız? Siteye girince ürün sayfası çıkıyor ama fiyat ödedikten sonra da Türkçe destek alabiliyor muyuz? Garanti ve satış sonrası destek ne durumda? Ürün kırılır mı? Kutusunda yırtık olur mu? Segment yazılımı bunu çalıştırır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…