E900 Pro (Drop Plus) İncelemesi

Neden 3 dolar yazdıracaksınız ki zaten 20 40₺ arası bir vergi gelmekte. Ayrıca gümrükte o fiyatı ödediğinize dair kanıt isterlerse ne yapacaksınız? Hay beye uğraş dur. Alan çoğu kişi bende dahil 20 25₺ bir gümrük ödedik.

Kupon olayını kupon kardeşliği ile bir şekilde çözersiniz.

Türkçe destek alamazsınız İngilizce irtibat kurmalısınız, garanti ve destek konusunda AliExpress kadar iyisi yoktur. Eksik parça çıkarsa iade istersiniz paranız size geri gelir ve ürünü kullanmaya devam edersiniz. Veya eksik parçanın gelmesi için anlaşmazlık açarsınız en kısa sürede elinize ulaştırırlar.

Kutusunda ezik yırtıl olması normal çünkü bizim gümrük çalışanlarımız pek önemsemiyor ama her tarafı kapalı bir havalı kutu ile gelmekte yani içinde hasar oluşması çok düşük.

Segment'in yazılımına gerek yok yeni versiyonu geleceği için yeni programını kurarsınız.

Benim kutumda da ezikler bulunmaktaydı sağ olsun gümrükçü arkadaş pek bir dikkatli olmuş.

ben en yüksek 85 alabildim hocam. Ürün siparişini verdikten sonra tedarikçiyle konuşman gerek. Hayır türkçe destek yok ancak firmaların ingilizcesi güzel. İngilizce gayet güzel anlaşabiliyorsunuz. Satış sonrası destekleri gayet iyi ancak pttnin getirmesi uzun sürebiliyor. Garanti işine gelirsek doğrudan satıcı veya eksanın kendisine mesaj atıp hallediyorsunuz. Ücret yüksek ödeyemem derseniz evinizden bedavaya gelip almak için kargo kodu veriyorlar. Ürün kırılır mı sorusunu gidin pttye sorun hocam. Kırılırsa orda kırılır. ordan oraya atıyorlar. Segmentin yazılımına gerek yok orjinal eksa sitesinde bulabilirsiniz.

Parayla ucuza satan Rus siteleri var, bakabilirsiniz. Ayrıca 3 Dolar yazdırarak büyük risk almış olursunuz, zaten satıcı fiyatın 4'te 1'ini giriyor. Diğer sorularınıza diğer konumdaki mesajda yardımcı oldum, bir kısmına da arkadaşlar yardımcı olmuş. Sorunuz varsa sorabilrsiniz.

Artık Profil Fotoğrafınızı görünce gülümsüyorum, siz sponsorluk almayı düşündünüz mü hiç (ben de sipariş verdim bu arada, 1-12 Martı bekliyorum)

Aslında EKSA'nın distribütörü olsam fena olmaz, hele hele malum kulaklıkla aynı özelliklerini taşıyıp da daha ucuza sattığımı duysalar peynir ekmek gibi satar Pişman olmayacağınızın garantisini verebilirim, bu fiyata alabileceğiniz en iyi kulaklığı aldınız hayırlı olsun. Kulaklık gelince deneyimlerinizi de yazarsanız almakta tereddüt edenlerin aklında soru işareti kalmaz. Son olarak, açarken videoya çekmeyi unutmayın. Sorun çıkmaz da, yine de riske atmaya gerek yok.

Teşekkür ederim deneyimlerimi yazarım

Ali hocam selam. Rehber konuna yanıt veremiyorum ama buradan yazmak istedim. Kupon kardeşliğini ciddi ciddi farklı telefonlardan denememe rağmen hata aldım ve muhtemelen ban yedim. Onun yerine malum Rus sitesinden 20 dolar içeren bir kupon aldım. Yaklaşık 3 dolar ödedim. Bu sayede "Pro Black with box" seçeneği kargo dahil 18.30 dolara geldi. Güzel bir kulaklık ararken çok iyi denk geldi. Sana ve konuya görüşlerini belirten arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Dostum sitenin adı nedir?

Güzel dönütünüz için çok teşekkür ederim, almakta tereddüt edenler var. 21 Dolar neredeyse hiçbir şey, çok iyi fiyata almışsınız hayırlı olsun. Aliexpress'e sürekli güncelleme geliyor, artık aynı IP ile falan girmemek gerekiyor olabilir
@cetinodinson hocam, bir soru sormak istiyorum. Kuponların kullanım mantığı nasıl? Klavye almayı düşünüyorum, 20 Dolar kupon almayı falan buldum ancak işlenişi hakkında soru işaretleri var kafamda. Ben bi' bildiğim kadarını anlatayım, yanlışım varsa lütfen söyleyin. Kupon satıcıdan ayrı hesap olarak mı geliyor? Öyle varsayayım, daha sonra farklı bir IP adresi ve gizli sekme ile hesabımıza giriş yaptıktan sonra ürünü sepete ekleyip biraz bekliyoruz. Daha sonra alma aşamasına geçiyoruz ve bazı bilgileri değiştiriyoruz. (Az önceki madde gerekli mi bilmiyorum, söylenti ise uygulamam.) Örneğin önceden Ali Pınar yazdıysam bu sefer ali pınar yazıyorum vb.. Kupon satıcısı kuponu nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız almayın, yardım etmem falan yazmış. Anlattığım şekliyle alırsam bir sorun yaşayabilir miyim, siz nasıl aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…