E900 Pro (Drop Plus) İncelemesi

Hocam uzun suredir kulaklik piyasasindan haberim yok ancak ikisinin de 450 TL'yi hak ettigini dusunmuyorum acikcasi.
Aslında onun yerine 500 tl ile E910 alınabilir.E910'u özetlemem gerekirse;5.8ghz wireless kulaklık ve fiyatı kuponsuz 600 TL kuponla 475 tlye aldım cok memnunum.

Sizce E900 Pro hala alınır mı? Bu kulaklıkla dip ses problemi yaşayan oldu mu? (Kulaklığa gelen sesin, müzik ve oyun sesi gib, karşı tarafa gitmesi)

Sizce E900 Pro hala alınır mı? Bu kulaklıkla dip ses problemi yaşayan oldu mu? (Kulaklığa gelen sesin, müzik ve oyun sesi gib, karşı tarafa gitmesi)
Öyle bir sorun yaşamadım ancak 400 TL olmuş, alternatifleri var mı bilmiyorum. 230 TL'ye rakipsizdi de 2 katı pahalanması... Void Elite falan daha mantıklı olabilir belki. Konu açarsanız bilgili arkadaşlar yardımcı olur.

@Ali Pınar Hocam selamlar, size bir soru sormak istiyorum. Eksa almayı düşündüm fakat başka bir kulaklık buldum. Mpow Air 2 Wireless alınır mı? Wireless bir kulaklık, 50 mm sürücülere sahip, mikrofonu da gayet güzel. Türkiye'den alacağım 550 TL şuanda. Alacağım fiyata değer mi? Almalı mıyım?

Bana sormamışsınız ama ben hepsini deneyimledim E900 Pro'yu satıp mpow Air Pro aldım sonra kablosuz modda tıssss yedi duydum ve satıcıya ilettim %50 para iade alıp mpow Air Pro'yu satıp eksa E910 aldım 55 dolara yani kısacası bence mpow almayın. Kronik sorunlu tıss sesi var.

Deneyimli arkadaşın yanıtı daha doğru olur, anladığım kadarıyla Mpow'da dip ses sorunu var. E900 Pro'da sorun yaşayan çok az kişi var, çoğunu da çözdük zaten. Şahsen iki kulaklık arasından E900 Pro'yu tercih ederdim ancak E900 Pro da fiyatını hak etmiyor sanki. Guncel kur+vergiler+alirken odeniyorsa (odenmiyorsa daha da pahali) vergiler ile minimum 450 TL'ye geliyor. Bütçeyi 100-120 TL zorlayıp Cloud II ya da Void Elite gibi kulaklıkları bekleyebilirsiniz, Cloud II 2-3 gün önce 576 TL'ye düştü mesela. Kablosuz istiyorsanız E910 olabilir falan. Ani kur artışı ve uzun süredir kulaklık piyasasından bi' haber olduğum için kullanıcılara sorarak almanız mantıklı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…