E900 Pro (Drop Plus) İncelemesi

Güzel inceleme. Keşke param olsa da sırf o deri çanta için alsam şunu .
Malum sebeplerden dolayı dışarı çıkmadığım için çantayı henüz test edemedim denebilir, boş durmasın diye içerisine satranç taşlarını koyuyorum Çanta da gerçekten kaliteli, kulaklığın pedleri gibi deri ve yumuşak.

Senden görüp aldım bekliyoruz 14.gündeyiz sana nasıl 10 günde gelmiş anlamadım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    8 KB · Görüntüleme: 131
Yorumlarda mikrofon gelmemiş falan yazmışlar öyle bir sorun yaşarsam sonuç ne olur bilgin var mıdır?
Açarken her zaman videoya çekin, elinizde kanıt bulunur. Öyle bir durumda dispute açarsınız, satıcı mikrofonumu göndermedi diye. Ben de öyle uç şeyleri düşündüm, araştırdım ama sorun yaşamadım. Umarım siz de yaşamazsınız. O fiyata alabileceğiniz en iyi kulaklığı aldınız, hayırlı olsun.
Zaten AliExpress'in alıcı koruma politikası çok katı, satıcı da ayrı ilgili. Sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.

Vallahi hacım emeğine sağlık. Bu kulaklığı alacak arkadaşlar için çok faydalı bir inceleme olmuş. Ben de kulaklığı sizlerin önerileriniz üzerine satın almıştım. Belirttiğiniz fiyat bazında kesinlikle tercih edilmesi gereken bir kulaklık olduğunu düşünüyorum. Hele hele Aliexpress kuponları ile kaçırılmaması gereken bir ürün. Şimdiden alacak arkadaşlara hayırlı olsun.

Yorumlarda mikrofon gelmemiş falan yazmışlar öyle bir sorun yaşarsam sonuç ne olur bilgin var mıdır?

Kutuyu açarken videoya alın elinizde kanıt bulunsun, eğer öyle bir durum yaşarsanız anlaşmazlık açarak satıcının size mikrofonu göndermesini veya para iadesi yapmasını istersiniz ürün sizde kalır.

Hocam ben de yeni bir kulaklık arayışı içerisindeyim bu incelemenizi ve rehberinizi görünce olaya daldım yarın almayı düşünüyorum ancak aklıma takılan bazı sorular var sizin koyduğunuz linkten girip 5. Ürüne tıkladım kupon kardeşliği muhabbetinden de 75 TL kuponumu aldım bu kuponu yarın kullanabiliyor muyum boşa gitmez değil mi? Tüm indirimlerden sonra ürüne 183 TL diyor buna kargo ücreti dahil mi? Diğer bir sorum da tahmini teslimat 7 Mart diyor siz 10 günde geliyor diyorsunuz nasıl oluyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…