E900 Pro (Drop Plus) İncelemesi

Sepete eklendiğinde kargo ücreti de gözükmete yani kargo dahil oluyor, pandemi sürecinde cidden hızlandı bu kargo süreci 5 günde hasarlı Android teyp ekranı yolladı satıcı bize o kadar hızlandı. O yüzden 10 günde gelmesi pek de şaşırtıcı değil.

Ben ayın 21'inde sipariş geçtim bana verilen süre ise 10 şubat ve 21 şubat arası gözüküyor ne zaman gelir bilemiyorum ama çok da önemli değil 450 500₺'lik kulaklığı 210₺'ye aldım şu rezalet kulaklık ile 1 ay daha dayanabilirim.

Anladım hocam teşekkürler. Şuan kargonun nerede?

Anladım hocam teşekkürler. Şu an kargonun nerede?

Cainiao yani kargo firmasına göre hava yolu tarafından kabul edildi ve tahmini teslim zamanı 6 gün sonra gösteriyor.

PTT kargo cumartesi kargo getiriyor mu? Eğer getiriyorsa yarın gelecek bende buraya yorumlarımı yazıcam.

Dosya Ekleri

• Screenshot_8.png
    11 KB · Görüntüleme: 61
@Shuichi Tatsuo detaylıca açıklamış, ben de benzerlerini diyecektim zaten. Kuponunuzun süresini "Benim Kuponlarım" bölümünde gözüküyor. Daha bugün yaptıysanız 3 gün daha bekleyebiliyor diye biliyorum. Ayrıca, sepete ekledikten sonra ürünü seçtiğinizde yan taraftan tüm fiyatlar gözüküyor diye -vergi dışında- hatırlıyorum. Teslimat süresinde de, yurt dışından ilk defa alışveriş yaptım ve hep kulaktan dolma bilgilerle 30 günde falan geleceğini düşünüyordum. Aşağıdan da görebileceğiniz üzere aldığım andan itibaren benimki 10 günde geldi:

Yalnız belirtmemde fayda var, benim rehberle alan forumdan başka biri 14 gün olup hâlâ PTT'de beklediğini söylüyordu. Yani yaklaşık 2-3 haftada elinize kesin olarak ulaşacağını tahmin ediyorum. Belirtmeden geçmeyeyim, bu fiyata alabileceğiniz en iyi kulaklığı alıyorsunuz. Şimdiden hayırlı olsun.
Soru soracağınız zaman @Ali Pınar diye etiket atarsanız daha hızlı fark ederim.

Hocam ucuza alma rehberini MPOW Air Pro kulaklığına ne zaman yaparsınız? Sabırsızlık yapıyorsam özür dilerim. @Ali Pınar

Hocam ucuza alma rehberini MPOW Air Pro kulaklığına ne zaman yaparsınız? Sabırsızlık yapıyorsam özür dilerim. @Ali Pınar
Estağfurullah, normalde 2-3 haftaya yapacaktım ancak bu hafta sonu hazırlayayım İlk başa sizi etiketleyeceğim Rica etsem link atar mısınız, bende sadece Air Se modeli çıkıyor?

Estağfurullah, normalde 2-3 haftaya yapacaktım ancak bu hafta sonu hazırlayayım İlk başa sizi etiketleyeceğim Rica etsem link atar mısınız, bende sadece Air Se modeli çıkıyor?
Biri hem Pro modeli hem de kargo ücreti daha az. Anlamadım ama ikisi de aynı gibi. Hatta ikincisi daha iyi görünüyor tek renk seçeneğine rağmen. @Ali Pınar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…