E900 Pro (Drop Plus) İncelemesi

Adresi doğru girdiyseniz evinize kadar getiriyorlar, getirdiklerinde gümrük vergisini de alıyorlar. Varis ülkeye ulaştıktan sonra gümrüğe girecek diye hatırlıyorum, gümrükten geçtikten sonra aynı takip numarasını PTT takibe girerek Türkiye içindeki halini görebilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun

Yorumlardan ve inceleme sonucundan dün itibariyle bende 200 TL’ye sipariş geçtim. Bakalım kaç günde gelecek ve vergi kaç TL çıkacak.

Kullanım alanına gelecek olursak eğer PS4 ve PC de günlük kullanım içindir. Umarım beklemeye değer. İncelemede ve tavsiyede emeği geçen bütün dostlara teşekkürler.

Teşekkür ederim inşallah 1-2 güne gelir.

@heturan53 Kulaklık nasıl oyunlarda ses kasarken zorlandınız mı?
Geç gördüğüm için özür dilerim.Csgo da denedim ve perfomansı beni benden aldı adamların nereden geldiğini anlıyorum ancak mikrofonu bi tık hayal kırıklığı oldu sesim arada gidip geliyor,gelmiyor gibi sorunlar yaşadım ama sesi rahat kasarsın.

Ürün gümrükten çıktı ve çoğu kişinin ödediği gibi 23, 5₺ çıktı vergisi.

14.66₺ gümrük vergisi, 0.8 damga vergisi, 8₺ gümrüğe sunma ücreti olmak üzere toplam 23, 46₺ tuttu.

Bu gün saat 9:30'da şehrimin ana PTT şubesine geldi bu gün veya yarın ürün ulaşır bende kendi deneyimlerimi anlattığım bir incelemeyi 1 2 gün içinde paylaşırım.

Alırken videosunu çekin hocam. Bozuk çıkarsa hem paranızı iade ederler hem ürün sizde kalır.
Kutuyu teslim aldığım andan itibaren PC'ye takıp test edene kadar kaydı durdurmadım Çoğu aldığım üründe bunu yaparım, kesinlikle size de tavsiye ederim.

Ayrıca Türkiye'deki muhteşem (!) Corsair garanti HS35'te sorun olduğunu anlamazken ürünü ücretsiz kargoyla gönderdiğim yurt dışı destekleri yeni ürünü bir iş günü içerisinde kargolayacaklarını söyledi. HS35 çöpünden kurtulamadım hâlen ancak iyi bir destekleri var, almışken kafam rahat oldu en azından EKSA destek de umarım onlar kadar iyidir.

Hocam, asıl mikrofon kalitesini övüyoruz biz bu kulaklığın. Temassızlık yapıyor sizinki sanırım, Audacity'den deneme şansınız var mı? Ayrıca yazılımını da yükleyin.
Bu yüzündenmiş bunu kapatmanızı öneririm.Hiç bi işe yaradığı yok gürültü engellemiyede engelliyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_19.png
    4,2 KB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…