E900 Pro (Drop Plus) İncelemesi

Hocam merhabalar. Bu kulaklığı almayı düşünüyorum ancak şuan kendim Corsair Void Pro kullanıyorum. 550TL bütçem olmasına rağmen HS50 ve HS60 çok rahatsız geldi ve komfor bakımından bu kulaklığı düşünüyorum. Sizce müzik kalitesinde ne kadar düşüş olur? 7.1 performansı beklemiyorum. Önemli olan şey rahatlık mikrofon (testlerde çok iyiydi) ve müzik performansı. Void pro genel olarak 180tlye aldığım Jabra move style editiondan daha kötüydü. E900 Pro ile kıyaslarsak müzik performansı ne olur? Teşekkürler.

Rahatlığa ve mikrofona tam puan verebilirim. Açıkçası müzik kulağım çok yok, bassları yeterli seviyede gümbür gümbür geliyor. Ben müzik performansından memnunum ancak oyuncu kulaklığında müzik kulaklığı gibi stüdyo kalitesinde ses zaten alamazsınız. Void Pro'nun daha iyi olduğunu düşünüyorum, müzik performansını dediğim gibi net bir şey diyemem. Eski sürücülü olan Drop Plus için şu incelemeye bakarsanız müzik performansına çöp demiş:

Ancak dediğim gibi, onun ses kartı eski iken E900 Pro'nun satın alma rehberimde yeni sürüm gönderiliyor. Şu ana kadar E900 Pro alıp da sorun yaşayan yok, Drop Plus'ta ise bir sürü var. 230 TL'Ye alınabilecek en iyi kulaklık, bunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Kullanan başka @heturan53 ve @246941'nun olduğunu biliyorum, onlara da müzik performansının yeterli olup olmadığını sorabiliriz.

@Quanic birkaç güne müzik deneyimimi iletirim ben. İnşallah yeni ses kartı bulunan model gelir eski model gelirse ağır söverim. Sırf renginden eski ürün göndermek nedir?

Mikrofonu ile zaten öve öve bitiremiyoruz benim için Cloud 2'den bile iyi mikrofon konusunda, tasarım için gerçekten hoş Rampage Drop Plus çöp bunun yanında Rampage logosunu görünce bile içim kalkıyor.

Ben Void Pro'nun bu kulaklığı çerez niyetine yiyeceğine inanmaktayım açıkçası. Mikrofon konusunda değil tabii ki.

Hocam 180 TLlik jabra move style edition bile bluetooth bağlayınca 10 katı daha net veriyor müziği. Elimde KZ AS6 ve Marshall Mid BT var. Zaten bir marshall performansı bekleyemem ve onun kulak acıttığından dolayı 1 saatten fazla takamadığım için jabrayı aldım. Marshallı kullanmıyorum bile. Ancak 180 liralık kulaklıktan kötü olan bir Void Proda ne soundstage var ne bişey. Vallahi diyorum kullandığım en kötü kulaklıktı müzik açısından. Bundan önce G230 kullanıyordum ve o bile daha çok tatmin ediyordu. Eğer G230dan iyiyse hayli hayli voidi sollar. Özellikle voidde hiçbir şekilde tremble yok ve araya bass girince midlerin tamamı boğuluyor. Özellikle low midler yok diyebilirim. 150-400HZ hiç duyulmuyor. Gregorian chant bile dinleyemiyorum ben bununla @Shuichi Tatsuo

Müzik kısmında o kadar da ince ayrıntı bilemem bastır middir tizdir bitti bende.

O yüzden sesini Creative sbs A300 ile karşılaştıracağım.

Eğer ondaki gibi bir etki ise iyidir. Frekans testi de yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…