E900 Pro (Drop Plus) İncelemesi

@Ali Pınar sermaye bulursak eksa Türkiye'yi açalım.

@Shuichi Tatsuo kulaklık gelince fotoğraf atar mısın? Merak ettim yeşil modelini.

Zaten Ali pınar hocama atacağım resimleri ayrıyeten kendi deneyimlerimin olduğu bir konu da açacağım.

En merak ettiğim şeyi deneyeceğim Type-C to Type-C kablo ile telefonda kullanmayı deneyeceğim

Cidden eksa Türkiye açsak tutar kapış kapış satar hem de.

Birileri gibi 430 TL'ye de satmayız, 350 TL bandına rakipsiz çıkartiriz Distribütörluk için mail atayım Type-C telefon var elimde, Type-C to Type-C kablo olsa denerdim kesin ama zaten çalışacaktır diye tahmin ediyorum. Resimler için beklemedeyim.

@Ali Pınar ben pek sanmıyorum ama olursa güzel olur.

Ama zaten telefonda 7.1 olmayacak, pek mantığı yok yani.

Hocam konuya beni de etiketlerseniz güzel olur. Şahsen yeşilin rengini ve nasıl durduğunu merak ediyorum. Fotoğrafları da oraya eklersiniz.

Ben OTG ile telefona taktım çok da fark yok gibime geldi Type-C Type-C almak çok mantıksız geliyor.Almanızı önermem.
Aliexpress üzerinden uyuşmazlık yaptım satıcı özelden halledelim dedi ve yeni bedavaya mikrofon geleceğini söyledi satıcı çok samimi bunu söylemek istedim.

Yok Kurdum Teşekkür Ederimde Korktum Yeni Ürünün Fotoraflarında Bu Driver Yoktuda

Peki hocam herhangibir ayara gerek varmı.
Bu arada hocam sizlere çok teşekkür ederim kulaklığı sizin yorumunuz sayesnde aldım inşallah herhangibir sorun çıkmaz kulaklıkta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…