EA, Codemasters’ı 1.2 Milyar Dolara Satın Aldı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
EA Codemasters

Codemasters bundan böyle Electronic Arts (EA) çatısı altında çalışmalarını sürdürecek. Codemasters, bundan böyle Electronic Arts çatısı altına girmiş durumda. Anlaşmanın 1.2 milyar dolar gibi oldukça yüksek bir meblağ karşılığında gerçekleştiğinin de altını çizmek gerekiyor. Codemasters Başkanı Gerhard Florin satın alma ile ilgili olarak, “Bu birliğin Codemasters için heyecan verici ve müreffeh bir gelecek sağlayacağını düşünüyoruz […]

Devamı: EA, Codemasters’ı 1.2 Milyar Dolara Satın Aldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Umarım fiyatlarda bir değişiklik ile ya da zorunlu DLC'ler ile karşılaşmayız.

Aşırı sevdiğim bir firmaydı. Oyunlarını çok severdim, özellikle Dirt ve Grid serisi. Ancak Dirt 5 faciası ile berbat bir oyun ortaya çıkarmaları sanırım zarara soktu. EA zaten bir şirketi de satın almasaydı çok şaşırırdım. Artık EGO motorunun da üstünü örttüler, artık ben özelliği kalmayacak gibi oyunlarının.

Ruhun şad olsun Codemasters, toprağın bol olsun.

Bir F1 zevkimiz vardı o da gidiyor. NFS serisinden sonra bari F1'e dokunmasalardı. Ciddi ciddi 92 TL'den 400TL'lere çıkarsa ömür boyu söverim EA Games'e.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı