Dopenian Hectopat Katılım 14 Ağustos 2019 Mesajlar 223 22 Mart 2021 #1 EA desktop uygulamasından Battlefield 1 indirdim. Oyun içinde dili değiştirebileceğim bir yer bulamadım. Oyunun dilini nasıl Türkçe yaparım?
EA desktop uygulamasından Battlefield 1 indirdim. Oyun içinde dili değiştirebileceğim bir yer bulamadım. Oyunun dilini nasıl Türkçe yaparım?
Çözüm innocent_TR 11 Ağustos 2023 silmeye gerek yok çalıştır - regedit HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Battlefield 1 locale kısmında tr_TR yazın sorun çözülür
silmeye gerek yok çalıştır - regedit HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Battlefield 1 locale kısmında tr_TR yazın sorun çözülür
SeSlm Picopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #11 Yama kurmak gereekiyordur o zaman. Yoksa daha değişik nasıl yapılabilir? Artı 0 Eksi
este Femtopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #12 yama dosyalarının hepside origin için maalesef o da olmuyor :/ Artı 0 Eksi
R Rewear Femtopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #13 Dopenian dedi: EA desktop uygulamasından Battlefield 1 indirdim. Oyun içinde dili değiştirebileceğim bir yer bulamadım. Oyunun dilini nasıl Türkçe yaparım? Genişletmek için tıkla... Oyunun data-win32-log'a girip Türkçe hariç tüm dilleri silersen oyun Türkçe oluyor. Bende de aynı sorun vardı, böyle çözüldü. Artı 1 Eksi
Dopenian dedi: EA desktop uygulamasından Battlefield 1 indirdim. Oyun içinde dili değiştirebileceğim bir yer bulamadım. Oyunun dilini nasıl Türkçe yaparım? Genişletmek için tıkla... Oyunun data-win32-log'a girip Türkçe hariç tüm dilleri silersen oyun Türkçe oluyor. Bende de aynı sorun vardı, böyle çözüldü.
f0ze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.862 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Nisan 2021 #14 Rewear dedi: Oyunun DATA-WIN32-LOG'a girip Türkçe hariç tüm dilleri silersen oyun Türkçe oluyor. Bende de aynı sorun vardı, böyle çözüldü. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkürler benim de çok işime yaradı. Artı 0 Eksi
Rewear dedi: Oyunun DATA-WIN32-LOG'a girip Türkçe hariç tüm dilleri silersen oyun Türkçe oluyor. Bende de aynı sorun vardı, böyle çözüldü. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkürler benim de çok işime yaradı.
B barandjey Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #15 f0ze dedi: Bilgi için teşekkürler benim de çok işime yaradı. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosya konumunu bulamadım. Yardımcı olur musunuz rica etsem? Artı 0 Eksi
f0ze dedi: Bilgi için teşekkürler benim de çok işime yaradı. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosya konumunu bulamadım. Yardımcı olur musunuz rica etsem?
f0ze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.862 Makaleler 1 Çözümler 6 11 Nisan 2021 #16 barandjey dedi: Oyunun dosya konumunu bulamadım. Yardımcı olur musunuz rica etsem? Genişletmek için tıkla... Oyunu indirmeyi başlatırken başka bir bölüm seçmediysen oyunun dosya konumu C:\program Files\EA Games\Battlefield 1 olacaktır. Artı 0 Eksi
barandjey dedi: Oyunun dosya konumunu bulamadım. Yardımcı olur musunuz rica etsem? Genişletmek için tıkla... Oyunu indirmeyi başlatırken başka bir bölüm seçmediysen oyunun dosya konumu C:\program Files\EA Games\Battlefield 1 olacaktır.
fatihaltunsoy Femtopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #17 Çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
YGder Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 66 Çözümler 1 19 Nisan 2021 #18 Rewear dedi: Oyunun DATA-WIN32-LOG'a girip Türkçe hariç tüm dilleri silersen oyun Türkçe oluyor. Bende de aynı sorun vardı, böyle çözüldü. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim oyunu silmek üzereydim. Artı 0 Eksi
Rewear dedi: Oyunun DATA-WIN32-LOG'a girip Türkçe hariç tüm dilleri silersen oyun Türkçe oluyor. Bende de aynı sorun vardı, böyle çözüldü. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim oyunu silmek üzereydim.
emresahin5885 Femtopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #19 Bende aynı sorunu yaşıyorum, çözebildin mi acaba? Artı 0 Eksi
este Femtopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #20 Oyun dosyalarından Türkçe hariç diğer dilleri silerseniz oluyor. Artı 0 Eksi