- RAM
- 8x2 CL16 3000Mhz Corsair + XPG
- Ekran kartı
- VEGA 8 APU
- Anakart
- A320MH Biostar
- İşlemci
- RYZEN 3 2200G
Normalde EA uygulaması C diskindeydi. Battlefield 5 ise K diskinde bir klasöre yüklendi. Bugün oyunu açmaya çalıştığımda uygulama kapanıp açıldı ve oyun hiçbir tepki vermedi. Çeşitli yöntemleri denedim fakat hiçbiri çalışmadı. Mesela EA uygulamasını komple silip K diskine yükledim, hem EA uygulamasını hem de BF 5'i yönetici olarak çalıştırmayı denedim, dosyaları doğrulamayı denedim. Hiçbiri çalışmadı.
Belki denk gelen olursa işine yarar diye çözümü yazayım. EA uygulamasını kaldırdım tamamen. Zaten uygulama otomatik Windows'un kurulu olduğu diske yükleniyor, yani C'ye. Siz sadece setup aşamasında oyunları indirdiğimiz klasörü seçiyorsunuz. Ben de bu aşamada kullandığım diski seçtim ve oyunu tekrar yükledim oraya.
Belki denk gelen olursa işine yarar diye çözümü yazayım. EA uygulamasını kaldırdım tamamen. Zaten uygulama otomatik Windows'un kurulu olduğu diske yükleniyor, yani C'ye. Siz sadece setup aşamasında oyunları indirdiğimiz klasörü seçiyorsunuz. Ben de bu aşamada kullandığım diski seçtim ve oyunu tekrar yükledim oraya.
Son düzenleme: