EA App EA FC 24 indirememek

mehmetulasan

Centipat
Daha fazla  
EA App'dan EA Play aldım 10 saatlik denemede deneyip güzelse indirimde alacaktım. EA FC 24 harici her oyun iniyor ama bir türlü beceremedim başlatınca bir süre preparing diyor sonra "there's a problem with your download. Something went wrong during your download. Give us a few minutes, then try again" diyor. Her şeyi denedim fakat olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

EA App'dan EA Play aldım 10 saatlik denemede deneyip güzelse indirimde alacaktım. EA FC 24 harici her oyun iniyor ama bir türlü beceremedim başlatınca bir süre preparing diyor sonra "there's a problem with your download. Something went wrong during your download. Give us a few minutes, then try again" diyor. Her şeyi denedim fakat olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sanırım D klasörüne indirmeye çalışınca oluyor ne yapmam lazım

Son düzenleme:
EA App'te veya sitesinde hiçbir oyun satın alınamıyor veya indirilemiyor şu an. Mecbur bekleyeceğiz yakında düzelir umarım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sanırım D klasörüne indirmeye çalışınca oluyor ne yapmam lazım
Bende de aynı sorun var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı