2 gün önce EA App'ten EA FC 24 satın aldım. 2 gündür oynuyordum hiçbir sıkıntı yoktu. Fakat dün akşamdan beri inanılmaz FPS düşüyor. Ana menüde bile oyun kasıyor. Sebebini bilen var mı?
6600XT ile yaşıyorum aynı sorunu bilgisayarımı hep çok sevdim hiçbir oyunda 2K da oynamama rağmen sorun yaratmıyordu ki ben sadece büyük oyunları oynarım FC24'ü satın aldım bilgisayarımdan soğudum sinir krizi geçirtiyor olur olmadık yerde kasıyor ekranı kırasım geliyor.
FIFA 23'te bu problem hiç yoktu ekran kartım 1650 Super ve AMD Ryzen 5 3600 işlemcim var oyun akışında hiç kasma yaşamıyorum fakat kornerler ve ara sahnelerde inanılmaz donma oluyor.
www.technopat.net
buradaki çözüm bu sorun için de geçerli olabilir denemenizde fayda var
2 gün önce EA App'ten EA FC 24 satın aldım. 2 gündür oynuyordum hiçbir sıkıntı yoktu. Fakat dün akşamdan beri inanılmaz FPS düşüyor. Ana menüde bile oyun kasıyor. Sebebini bilen var mı?
Ses güncellemesi yap, windows ses bölümünden manuel olarak güncelle, ayrıca kulaklık , tv baglantisi yaptıysanda ses çıkışlarını kontrol et düzelir tamamen sesle alakalı
Oyun işlemci odaklı bir oyun ama R5 5600 var bende 5600'ün kaldıramayacağı bir oyun olmamalı FC24 neleri kaldırıyor sonuçta bu işlemci bende geçen ay AMD Software üzerinden otomatik Overclock'u açtım hem işlemci hem ekran kartı için kasma sorunu büyük ölçüde düzeldi
Oyun işlemci odaklı bir oyun ama R5 5600 var bende 5600'ün kaldıramayacağı bir oyun olmamalı FC24 neleri kaldırıyor sonuçta bu işlemci bende geçen ay AMD Software üzerinden otomatik Overclock'u açtım hem işlemci hem ekran kartı için kasma sorunu büyük ölçüde düzeldi