Oyunu daha 1-2 aydır oynuyorum, az çok öğrendim ama defans yapma olsun çalım atma olsun bunları yapamıyorum. Karşımdaki adam direk topu alıyor benden çalım ata ata gidiyor. Çözüm önerisi olan var mı?
Çalım tuşları vardı ayarlarda neyle oynuyosun.
Oyunu daha 1-2 aydır oynuyorum, az çok öğrendim ama defans yapma olsun çalım atma olsun bunları yapamıyorum. Karşımdaki adam direk topu alıyor benden çalım ata ata gidiyor. Çözüm önerisi olan var mı?
Gamepad ile.
Ben bu videoyla çözdüm savunma işini biraz da refleks lazım Squad battles üzerinden antrenman yapmanı öneririm, iyi oyunlar.
Çalım olarak sana step over öneririm hem çok basit bir çalım hem de hemen adam eksiltiyorsun. Onun dışında ben savunmayı (alternatif kol ayarı) L2 tuşu ve pressle yapıyorum. Tabii bazen değişiyor duruma göre. Bir de doktor fut diye bir EA FC kanalı var oradan bak o adam çok iyi eğitiyor.
Ayarlar klasik mi yoksa alternatif mi pesten geçiş yaptıysan alternatif oyna iyi olur.
Teşekkürler.
Yani şöyle ayak koyma markaj falan yapıyorum ama çoğu zaman işe yaramıyor maalesef.
Çalım olarak sana step over öneririm hem çok basit bir çalım hem de hemen adam eksiltiyorsun. Onun dışında ben savunmayı (alternatif kol ayarı) L2 tuşu ve pressle yapıyorum. Tabii bazen değişiyor duruma göre. Bir de doktor fut diye bir EA FC kanalı var oradan bak o adam çok iyi eğitiyor.
Ayarlar klasik mi yoksa alternatif mi pesten geçiş yaptıysan alternatif oyna iyi olur.
Arkadaşın attığı videoyu izle bayağı yardımcı olur.
eğer oyuncu çok rekabetçi oynamıyacaksan ball roll kombinasyonlarına bakmanı öneririm trivela,plase vb. vuruşların isabet oranlarını baya arttırıyorOyunu daha 1-2 aydır oynuyorum, az çok öğrendim ama defans yapma olsun çalım atma olsun bunları yapamıyorum. Karşımdaki adam direk topu alıyor benden çalım ata ata gidiyor. Çözüm önerisi olan var mı?
Şöyle söyleyeyim koşma R1 adam değişme L1 r2 L2 zaten plase vs tuşu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.