EA FC 25 "oyun başlatılamadı" hatası

Badoloji

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Günlerdir aynı sorunu yaşıyordum: EA FC 25'i başlatmaya çalıştığımda "oyun başlatılamadı" hatasını alıyordum. Bu hatayı aldıktan sonra da "hesabınızla ilgili bir sorun var, şu anda yardım sağlayamıyoruz" mesajıyla karşılaşıyordum.

EA desteği ile uzun ve yorucu bir iletişim trafiği yaşadım. Tüm standart sorun giderme adımlarını denedim:

• EA uygulamasını ve oyunu tekrar yüklemek.
  • Önbelleği temizlemek.
  • Temiz önyükleme yapmak.
  • Hatta tüm Windows işletim sistemimi yeniden kurdum.
Hiçbiri işe yaramadı. Sonunda, sorunun bilgisayarımdaki bir Windows güncellemesinden kaynaklandığını öğrendim. KB5064075 ve KB5064071 güncellemelerini kaldırdıktan sonra da açılmadı tekrar aynı hatayı aldım.

Güncelleme: Sorunun yeniden ortaya çıkmasıyla birlikte, tekrar forumlardaki çözümleri denedim. Ne yazık ki bu adımlar da sorunu kökten çözmedi. En sonunda EA destek ile iletişime geçtim ve onlara tüm bu süreçleri anlattım.

Maalesef EA destek, hesabımda herhangi bir engelleme veya yasaklama bulamadığını belirtti ve beni tekrar forumlara yönlendirdi. Bu durumun, standart destek araçlarının bulamadığı daha derin bir hesap sorunu olduğunu düşünüyorum.

Bu sorunu yaşayan diğer oyuncular için umarım bu bilgiler yardımcı olur. Bu sorun, Windows güncellemeleri ve EA hesabı arasındaki karmaşık bir çakışmadan kaynaklanıyor olabilir.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-09-11 100406.png
    Ekran görüntüsü 2025-09-11 100406.png
    748,2 KB · Görüntüleme: 15

Technopat Haberler

Geri
Yukarı