Çözüldü EA Games hesabım çalındı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
sonuç ne oldu bro?

Hala bir durum yok her gün yazıyorum ama hiç. ne bir mesaj ne bir bağlantı kurma yok. Nasıl olacak bir türlü çözemedim.

Hala bir durum yok her gün yazıyorum ama hiç. Ne bir mesaj ne bir bağlantı kurma yok. Nasıl olacak bir türlü çözemedim.

help.ea.com sitesinde sahip olduğun bir oyuna girip, "need help with my hacked account" tıklayınca canlı destek anında yardımcı oluyor. Benim de mail falan degistirilmiş o şekilde hallettim.

knk bana acil yardım edermisiniz instagram yyusuf_gultek1n ppde bişey yok lütfen çok acil

dostum tam olarak hangi yollara başvurdun banada yardımcı olurmusun

Kral benim de hem Steam hem EA hesabım çalındı yardımcı olur musun Steam supoort basvurdum ama EA Support bulamadım yemin ederim ter bastı cok kötü bir durum kaç yıllık emeğim yatıyor.

EA + Ubisoft + Steam + Epic + Riot + Google.

Öncelikle iyi geceler dilerim. EA hesabıma girmek için Steam'den A Way Out oyununa girmek zorunda kalıyorum. Hesabımın Steam'e bağlı olduğuna eminim ancak Steam üzerinden giriş yapmaya çalıştığımda, dbgrlwwa@fmaillerbox.com diye bir e-posta adresine kod gittiğini söyleyen bir bildirim alıyorum. Bunun ne olduğunu araştırdığımda tek seferlik kullanılan bir e-posta olduğunu buldum (YOPmail tarzı bir şey) ancak şifremi veya epostamı değiştirmeye çalıştığım zaman, bu epostayı önüme çıkarıyor. Yapabileceğim ne var?

bana yardım edermisin ea ile nasıl iletişime gecerim

bana yardım edermisin ea ile nasıl iletişime gecerim
Sorunun nedir?

Hocam EA'in canlı destek kısmı var. Şuan tam olarak nereden giriliyor hatırlamıyorum ama var. Eğer oraya erişebilirsen sana bi temsilci atıyor ve adım adım problemini çözüyor. Tabi şöyle bir sorun var. Bu temsilciler her gün çalışmıyor. Hatta 1 hafta bekleyip canlı destek sayfasına girmeye çalışıp girememiştim. Şans eseri bir gün aktif olup olmadığına baktığımda gördüm ve iletişim kurdum.

Merhaba benim de hesabım çalındı EA e destek maili atiyorum ama gitmiyor ne yapmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…