Çözüldü EA Games hesabım çalındı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
EA hesabım çalındı. Doğrulama kodu için olan mail adresimi değiştirmişler. Bir de hesap ban yedi bende açıkken başka yerde açıldığı için. EA sitesine giriyorum orada her şey İngilizce olduğu için çözemedim bir türlü. Müşteri hizmetleri ya da mesajlaşma gibi bir birimleri yok mu bunların. 1 yıllık EA Pro üyelik aldık. 3 hafta sonra hesap çalındı. "@mailkv.com" diye bir uzantası var mailin.
sonuç ne oldu bro?

Hala bir durum yok her gün yazıyorum ama hiç. Ne bir mesaj ne bir bağlantı kurma yok. Nasıl olacak bir türlü çözemedim.

help.ea.com sitesinde sahip olduğun bir oyuna girip, "need help with my hacked account" tıklayınca canlı destek anında yardımcı oluyor. Benim de mail falan degistirilmiş o şekilde hallettim.

Hesabı geri aldım EA ile iletişime geçtim elimde görsel ve videolu kanıtlar vardı onlar sayesinde hesabı doğrulatıp aldım herkese teşekkür ederim mesajlarınız için ayrıca tavsiyem hesabınızı güvene alın hiç olmadık anda çalınabilir.
dostum tam olarak hangi yollara başvurdun banada yardımcı olurmusun

Öncelikle iyi geceler dilerim. EA hesabıma girmek için Steam'den A Way Out oyununa girmek zorunda kalıyorum. Hesabımın Steam'e bağlı olduğuna eminim ancak Steam üzerinden giriş yapmaya çalıştığımda, [email protected] diye bir e-posta adresine kod gittiğini söyleyen bir bildirim alıyorum. Bunun ne olduğunu araştırdığımda tek seferlik kullanılan bir e-posta olduğunu buldum (YOPmail tarzı bir şey) ancak şifremi veya epostamı değiştirmeye çalıştığım zaman, bu epostayı önüme çıkarıyor. Yapabileceğim ne var?

Hesabı geri aldım EA ile iletişime geçtim elimde görsel ve videolu kanıtlar vardı onlar sayesinde hesabı doğrulatıp aldım herkese teşekkür ederim mesajlarınız için ayrıca tavsiyem hesabınızı güvene alın hiç olmadık anda çalınabilir.
bana yardım edermisin ea ile nasıl iletişime gecerim

bana yardım edermisin ea ile nasıl iletişime gecerim
Sorunun nedir?

Öncelikle iyi geceler dilerim. EA hesabıma girmek için Steam'den A Way Out oyununa girmek zorunda kalıyorum. Hesabımın Steam'e bağlı olduğuna eminim ancak Steam üzerinden giriş yapmaya çalıştığımda, [email protected] diye bir e-posta adresine kod gittiğini söyleyen bir bildirim alıyorum. Bunun ne olduğunu araştırdığımda tek seferlik kullanılan bir e-posta olduğunu buldum (YOPmail tarzı bir şey) ancak şifremi veya epostamı değiştirmeye çalıştığım zaman, bu epostayı önüme çıkarıyor. Yapabileceğim ne var?
Hocam EA'in canlı destek kısmı var. Şuan tam olarak nereden giriliyor hatırlamıyorum ama var. Eğer oraya erişebilirsen sana bi temsilci atıyor ve adım adım problemini çözüyor. Tabi şöyle bir sorun var. Bu temsilciler her gün çalışmıyor. Hatta 1 hafta bekleyip canlı destek sayfasına girmeye çalışıp girememiştim. Şans eseri bir gün aktif olup olmadığına baktığımda gördüm ve iletişim kurdum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı