Çözüldü EA Games yedeğinden geri yükleme yapma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mhtroux

Centipat
Katılım
3 Temmuz 2022
Mesajlar
48
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar dilerim.

Kendi internetim kötü olduğu için ofisin bilgisayarına EA Games üzerinden BF1 yükledim ve bunu kendi bilgisayarıma taşıdım fakat ne kadar uğraşsam bile bu oyunu EA Games görmüyor, yardımcı olursanız çok sevinirim. 2 gündür yüklemeye çalışıyorum, boşa uğraşmış olmak istemiyorum. Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Zorunlu güncelleme yaptırıcaksa güvenlik duvarından Origin updater.exe yi blocklarsan güncelleme yapmadan çalıştırabilirsin. Olmazsa EA App kullanmaktan başka seçeneğin kalmadı.

Galiba kafayı yiyorum çünkü BF3 de senin yöntemini denedim ve oldu.

BF1 neden olmuyor çözemedim son kez deneyeceğim olmazsa silip geçeceğim başka çare yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorunumu bu yöntem ile çözdüm sorun yaşayan arkadaşlar bu videoya bakabilirler.

İyi akşamlar.
Origin'de bunun için bir yöntem vardı ama aynı yöntem malesef EA App'te denediğim kadarıyla işe yaramıyor yani bende bir çözüm arıyorum yedekleri geri yüklemek için umarım bilen birisi söyler eğer çözüm varsa.
 
Ben kendi yöntemimi anlatayım. İlk önce BF indir butonuna basın. Ea uygulamasından durdurun sonra klasöre gidin içini silin ardından yedeğinizi atın sonra EA appe gidin tekrar indire basın dosyaları görüp tarayacak eskik var mı diye varsa indirme yapacaktır SSD varsa işlem çok sürmez. Fifa 22 ve Fifa 23 yedeklerini bu şekilde aktardım.
 
Ben kendi yöntemimi anlatayım. İlk önce BF indir butonuna basın uygulamadan sonra durdurun klasöre gidin içini silin ardından yedeğinizi atın sonra EA appe gidin tekrar indire basın dosyaları görüp tarayacak eskik var mı diye varsa indirme yapacaktır SSD varsa işlem çok sürmez. FIFA 22 ve FIFA 23 yedeklerini bu şekilde aktardım.

Kanka bunu denedim 81GB olan klasör en son 120GB'dı :D
Ama ben direkt klasörü silmiştim.
 
Şu an yükleniyor oyunu oradan sorunsuz oynayabilirim değil mi?
Oyunlarını yine indirir satın alır yüklersin onda bir sorun olmaz. Senin yedek aktarma sorununu çözermi denemen gerekli ben fifa yüklerken çoğu defa zorlayarak aktardım. Görmüyordu dosya üstüne dosya indirip yazıyordu. Deneye deneye dosyaları tanıttım.
 
1679682321694.png


Kullanmama izin vermiyor...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı