EA mı dil mi?

Hocam peki şu an nakil aldırabilir miyim aldırırsam ne zamana sonuclanır bilginiz var mı?

Nakil derken hocam? Neden okul degistiriyorsunuz ozel degilse? Ben okul baslamisken aldirmistim pazartesi basvuru yapanlar cuma gunu sonuçlanıyor. Okul baslamadanki nakiller icin internetten bir arastirma yaparsiniz ne kadar sürede sonuclanir görürsünüz.

Nakil derken hocam? Neden okul degistiriyorsunuz ozel degilse? Ben okul baslamisken aldirmistim pazartesi basvuru yapanlar cuma gunu sonuçlanıyor. Okul baslamadanki nakiller icin internetten bir arastirma yaparsiniz ne kadar sürede sonuclanir görürsünüz.
Okulum çok kotu sosyal açıdan ondan dolayi

Hocam EA gecmeye karar verdım pazartesi okula gidip belirtcem teşekkürler.

Son düzenleme:
Okulum çok kotu sosyal açıdan ondan dolayi.

Hocam EA gecmeye karar verdım pazartesi okula gidip belirtcem teşekkürler.

Sınava gir dene kral olmazsa bir daha denersin veya dilden devam edersin dilden her zaman devam edebilme sansin var. EA icin tekrar edilmeyen konu unutulur mantigi hocam. Bende sinava gireceğim matematigim eksi(-) netlerden şu an 7ye kadar geldi. Daha önümüzde en az 7-8ay var sanirim.

Sınava gir dene kral olmazsa bir daha denersin veya dilden devam edersin dilden her zaman devam edebilme sansin var. EA icin tekrar edilmeyen konu unutulur mantigi hocam. Bende sinava gireceğim matematigim eksi(-) netlerden şu an 7ye kadar geldi. Daha önümüzde en az 7-8ay var sanirim.

Umarım başarırsınız hocam teşekkürler.

Dilde başarılı olmak istiyorsanız iyi bir TYT sonucuna ihtiyacınız var. Bunun için de Matematik yapmanız gerekiyor. Dilde de Matematik lazım.

Merhaba 11. sınıfa geçeceğim. EA mı dıl mı diye cok kararsız kaldım. Matematıgım cok kotu ama sozelim iyi. Matematıge sıfırdan baslayıp yapabilecegime inanıyorum. Dil konusuna gelecek olursak İngilizcemi gelıstırme ıstıyorum, İngilizce derslerını cok sevıyorum, keyıflı geliyor, 80 assagısı notum yok lisede fakat kararsızım EA mı dil mi diye.
Ne yapabilirim sizce? İngilizcemi evde gelistirebilirim. EA'dan sınava gırerken YDT ile puan alabillir miyim oyle bır sansım var mı?

Dil okuyup yurt dışına kaçın hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı