EA Play Game Pass PC'e gelmesi ertelendi

fatihmercury

Hectopat
Xbox'un duyurduğu üzere EA Play servisi 15 Aralıkta Game Pass for PC dahilinde olacaktı bende diğer kullanıcılar gibi bekleyiş halindeydim ama sorumsuzca gelmesi beklenen tarihte 2021'e kadar kullanılamayacağı söylendi aylık 29, 90 ödüyorum Game Pass kullanmak için ve böyle şeylerden gerçekten nefret ediyorum ödememin iadesi için kim ile iletişime geçmem gerekiyor sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de Ea Play gelecek diye ve var olan oyunları yüklemek için 5 gün önceden gamepass almıştım. Keşke erteleneceği haberini daha önceden söyleselerdi normalde çıkacağı tarihte değil.

Ben de Ea Play gelecek diye ve var olan oyunları yüklemek için 5 gün önceden gamepass almıştım. Keşke erteleneceği haberini daha önceden söyleselerdi normalde çıkacağı tarihte değil.
bu ay oynamak istediğim bir oyun yoktu sırf EA Play için yenilemiştim ama böyle çok ucuz bir hareket yaptılar yarın iadesini isteyip sony ürünü alacağım o parayla

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı