Oynarsınız. Fakat Game Pass almanızı tavsiye ederim. EA Play 40 TL Game Pass 30 TL.
EA Play almayı düşünüyorum FIFA 22 oynamak için fakat Steam'de 600TL EA Play alarak daha uyguna oynayabildiğimi gördüm ancak herhangi bir sıkıntı olur mu orijinali gibi oynayabilir miyim?
Oyunu satın almış gibi oynayabilirsiniz aboneliğiniz bitene kadar.
Xbox üyeliği alınca EA üyeliğide geliyor, bence uzun bir süre oynama planınız varsa direkt indirimde FIFA 23 alın daha mantıklı olur.
EA Play yerine Xbox Game Pass alırsanız EA Play oyunlarına da erişebilirsiniz
Ben tavsiye etmem. 22 daha sade ve 23'e göre optimizasyonu çok daha iyi.Peki bunu merak ediyordum teşekkür ederim.
FIFA 23 alamam herhalde ya indirimde olsa bile.
Evet hocam. Abonelik boyunca oynayabilirsiniz. Hatta içinde son çıkan NFS Unbound, FIFA 23 gibi oyunları 10 saat süre ile deneme var. Artı olarak Game Pass'ı istediğiniz zaman iade edebilirsiniz. Kullanmadığınız sürenin ücreti geri ödeniyor.Peki Game Pass alırsam FIFA'yı satın almış gibi oynayabilir miyim?
Ben tavsiye etmem. 22 daha sade ve 23'e göre optimizasyonu çok daha iyi.
Evet hocam. Abonelik boyunca oynayabilirsiniz. Hatta içinde son çıkan NFS unbound, FIFA 23 gibi oyunları 10 saat süre ile deneme var. Artı olarak Game Pass'ı istediğiniz zaman iade edebilirsiniz. Kullanmadığınız sürenin ücreti geri ödeniyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.