EA Play nedir?

Bu EA play tam olarak ne oluyor?
Şöyle açıklayayım;
EA oyun firmasının yaptığı büyük sahtekarlık projelerinden biridir kendileri, önce ilk birkaç saat için yıllık 65 TL istenirken fahiş bir fiyat artışı ile birkaç saat içinde yıllık fiyatı 170 TL oldu, bu sahtekarlık projesi şu an için başarılı gözüküyor ama Watch Dogs 2 gibi ellerinde kalabilir fiyatta geri dönüş yapılabilir.
Umarım ban yemem🥺

Şöyle açıklayayım;
EA oyun firmasının yaptığı büyük sahtekarlık projelerinden biridir kendileri, önce ilk birkaç saat için yıllık 65 TL istenirken fahiş bir fiyat artışı ile birkaç saat içinde yıllık fiyatı 170 TL oldu, bu sahtekarlık projesi şu an için başarılı gözüküyor ama Watch Dogs 2 gibi ellerinde kalabilir fiyatta geri dönüş yapılabilir.
Umarım ban yemem🥺
Bunlar gözü açık bir firma olduğu için kolay kolay dönmezler ama yine de satış oranları düşünce ne olur bilinmez.

Sepete koydum alamadan fiyatı artmış, ben de vazgeçtim.

1598907435742.png

FIFA 20 gelecekse 160 lira da veririm. FIFA'nın yanında 3 oyun daha oynasam yeter bana.
Hocam geçtiğimiz aylarda Origin üzerinden aldığımda FIFA 20 vardı. Yüksek ihtimal burada da vardır. Hatta EA açıklama yaptı gelecek diye.

Multiplayer games—like Apex Legends™, FIFA 20, and Battlefield™ V—will become available next year, and players on both Origin and Steam will have the ability to play together.

Hocam geçtiğimiz aylarda Origin üzerinden aldığımda FIFA 20 vardı. Yüksek ihtimal burada da vardır. Hatta EA açıklama yaptı gelecek diye.

The partnership kicks off with Star Wars Jedi: Fallen Order 😔

Origins Basic paketini adamlar Steam taşıyacaklar gibi güzel bir kullanıcı sayısına ulaşırsa.

Hocam diğer oyunlar Steam'de de var ama FIFA 20 hiç yok Steam'de.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı