EA Play Steam Crysis key istiyor

Saykoraz

Picopat
Steam'den EA Play aldım ve Crysis 1 yükledim fakat şöyle bir sorunum var. Benden Key istiyor ve Key'e hiçbir şekilde ulaşamıyorum ne yapmam gerekiyor? Steam'den oyuna sağ tık yapıp CD anahtarları dediğimde ise aşağıdaki fotoğraftaki gibi kalıyor Key falan gelmiyor.

Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı problem oldu ve problemi şöyle çözdüm: Origin ve Steam'ı kapatıp tekrar açın eğer tekrar kod istiyorsa bilgisayarınızı yeniden başlatın ben bunları yaptım ve sorunum çözüldü.

EA Play alınca Origin'de Steam oyunları Steam etiketiyle gözüküyor fark etmişsindir. Origin'den Crysis'a sağ tıkla sonra Game Properties'e tıkla. Oradaki CD Key'i al Steam'de dene. Benimde Dead Space 2'de sorun çıkmıştı böyle düzelttim.

@Masalpuffy

Maalesef. Bu çözüm bende hiçbir işe yaramadı.

Steam desteğin yolladığı mesaj ve ben hala oyuna giremiyorum Key istiyor :D
EA Play alınca Origin'de Steam oyunları Steam etiketiyle gözüküyor fark etmişsindir. Origin'den Crysis'a sağ tıkla sonra Game Properties'e tıkla. Oradaki CD Key'i al Steam'de dene. Benim de Dead Space 2'de sorun çıkmıştı böyle düzelttim.

Origin'de Crysis 1 gözükmüyor ki.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    36,5 KB · Görüntüleme: 145
@Saykoraz

Doğru söylüyor. Biz keyfimizden, eğlence ve aksiyon olsun diye oyun anahtarını girmeye çalışıyoruz (!)

Açılan pencerenin ekran görüntüsünü paylaşın. O dediği yeni oyunlarda geçerli olabilir, fakat eski oyunların çoğu CD anahtarı istiyor.

@Saykoraz

Doğru söylüyor. Biz keyfimizden, eğlence ve aksiyon olsun diye oyun anahtarını girmeye çalışıyoruz (!)

Açılan pencerenin ekran görüntüsünü paylaşın. O dediği yeni oyunlarda geçerli olabilir, fakat eski oyunların çoğu CD anahtarı istiyor.

İki pencereyi de ilk konuda atmıştım zaten ona rağmen bu mesajı yolladılar bu saatten sonra da umudum kalmadı zaten EA Play'in süresi bitecek tekrar almayı asla düşünmüyorum oynanacak oyun sayısı bir elin parmağını geçmez zaten hayal kırıklığı oldu benim için.

Steam'den EA Play aldım ve Crysis 1 yükledim fakat şöyle bir sorunum var. Benden Key istiyor ve Key'e hiçbir şekilde ulaşamıyorum ne yapmam gerekiyor? Steam'den oyuna sağ tık yapıp CD anahtarları dediğimde ise aşağıdaki fotoğraftaki gibi kalıyor Key falan gelmiyor.

Eki Görüntüle 871644

Biraz geç oldu sanırım ama hala ihtiyacınız varsa çözümü rehberimde paylaşmıştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı