EA Play ve Origin'den alınan FIFA 21 oynanılır mı?

Umutcengz

Hectopat
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün EA Play aldım ve FIFA 21 indirdim, arkadaşımda Steam üzerinden aldı Origin'den oynuyor. Beraber oyun oynayamıyorum davet atıyorum gitmiyor, onun daveti bana geliyor kabul ediyorum ama gitmiyor. Online dostluk maçlarından davet atıyoruz birbirimize ama olmuyor, yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam üzerinden aldıysanız isteklerin gitmesi gerekiyor. Bir de şunu deneyin Origin arayüzünden friends set Status'ü Online çevirin öyle istek atın.

Origin hesabınız şu an oynadığınız EA hesabınıza bağlıysa Origin üzerinden birbirinizi arkadaş eklediğinizde, Girebilmeniz lazım ancak Origin arkadaş ekleme konusunda sıkıntılı biraz uğraştırıyor, şahsen kendim az uğraşmadım :) (EA üzerinde arkadaş ekleme var mı hatırlamıyorum varsa oradanda Arkadaşınızın adını yazarak deneyebilirsiniz)

Zaten nerden alırsan al tıpkı Uplay gibi EA'nın oyunlarıda Origin üzerinden açılır (playstation değilse tabi :D) sadece birbirinizi eklemeniz lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı