Eğer online kasmak gibi amacın yoksa yılbaşına doğru daha da ucuzlayabilir.Steam'de 35 dolar. Sizce almak mantıklı mı?
Seneye tekrar aynısı çıkacak ama alınır. Bir kaç sene kadro güncellemesiyle oynanır. Bayağı bir özellik var çünkü fazladan. Hele güzel bir oyun kolu(Dualsense ile süper olur) oynamayın da yanında yatın.Steam'de 35 dolar. Sizce almak mantıklı mı?
Alınmaz.Yazmayı unutmuşum. Ultimate Team için alınır mı?.
Ukrayna VPN üzerinden 720 TL'ye alınıyor. Eğer Utimate Team oynayacaksanız alın. Yılbaşında geç kalmış olursunuz. Ama kariyer falan oynayacaksanız gerek yokSteam'de 35 dolar. Sizce almak mantıklı mı?
Ben aldım pişman oldum. Oynanış çok hantal, yavaş. Top istediğin yere gitmiyor. FC24 gibi akıcı değil. Tek artısı kadrolar güncel. Bence değmez.Steam'de 35 dolar. Sizce almak mantıklı mı?
hocam şunu nasıl yaptınız? Açıklayabilir misiniz?Ukrayna VPN üzerinden 720 TL'ye alınıyor. Eğer Utimate Team oynayacaksanız alın. Yılbaşında geç kalmış olursunuz. Ama kariyer falan oynayacaksanız gerek yok
Hocam bana bi yardımcı olabilir misiniz kart kabul etmiyor maalesef.Ukrayna VPN üzerinden 720 TL'ye alınıyor. Eğer Utimate Team oynayacaksanız alın. Yılbaşında geç kalmış olursunuz. Ama kariyer falan oynayacaksanız gerek yok
Kartınız nasıl bir kart? Yani papara falanmı yoksa kredi kartımı?hocam şunu nasıl yaptınız? Açıklayabilir misiniz?
Hocam bana bi yardımcı olabilir misiniz kart kabul etmiyor maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.