Hayır, bir sorun çıkmayacaktır. Zaten yalnızca o oyuna özgü bir ban yiyorsunuz, tüm EAC sistemine sahip oyunlar için geçerli değil. Bunu da hatırlatmak isterim. Siz siz olun, ikinci banı yemeyin. İkinci ban sonrası işler ciddileşmeye başlıyor.teşekkürler hocam ben şuanda ilk defa yediğim için yeni hesap alıp girsem bir sıkıntı olmaz değilmi
Dün Rust oynarken durduk yere VAC ban yedim. Bu hesapta ilk defa VAC ban yiyorum bu ban HWID midir yani anakart banı mıdır? Yeni hesap alıp girsem gene ban yer miyim?
Hesap banıdır. Yeni hesapta otomatik ban yemezsin.
HWID ban değildir.
Peki bu bilgisayardan kac kere vac ban yersem hwid ban yerimİp ban olarak biliyorum. Yanlış biliyorsam kusuruma bakmayın.
Hiç yemezsin.Peki bu bilgisayardan kac kere vac ban yersem hwid ban yerim
Nasıl yani steam anakart banı atıyor diye biliyorumHiç yemezsin.
Yanlış biliyorsun. Steam anakart banı atmaz. Oyunda harici/ekstra anti hile yazılımı varsa o ban atabilir.Nasıl yani steam anakart banı atıyor diye biliyorum
işte steamdan rust oynarken eac tarafından atıldıYanlış biliyorsun. Steam anakart banı atmaz. Oyunda harici/ekstra anti hile yazılımı varsa o ban atabilir.
Easy Anti-Cheat Steam'in anti hile yazılımı değildir. Başka bir firmanın anti hile yazılımıdır.işte steamdan rust oynarken eac tarafından atıldı
Demek ki VAC ban yememişsiniz.işte steamdan rust oynarken eac tarafından atıldı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.