Earnapp yasal mı?

Yani şimdi ben bunu kursam elektrik faturası çıkar mı 500TL? Onu merak ediyorum. Yani 50TL kazanacaksam umurumda olmaz. Ayrıca başıma bela açacaksa hiç girmem. Tek ve net cevap istiyorum. Ve nasıl çekeceğim parayı?

Parayı paypala atıyorlar. Yurt dışından bir arkadaş bul ve kripto para aracılığıyla takas et.

Abi 8 upload 70 download internetim var TurkNet ne olayı anlatsana bizde bakalım.

Yeni konu açamalısın TurkNet olayı dediğin TurkNet kendi altyapısı üzerinde evine kadar yani FTTH olan bir altyapın varsa 140 TL'ye sana 1000 Mbps download 1000 Mbps Upload'ı kotasız ve AKK'siz bir şekilde sunuyor.
Ben unutmuşum uygulamayı, 8 ayda aldım. 1 ayda almak daha mantıklı ama hiç almamak 12 ayda almaktan daha mantıksız.

8 ayda 8 dolar bir işinize yaramaz :D

Ben kazansam PayPal'ım yok yardımcı olabilir misiniz yurt dışı arkadaşımda yok. Komisyon alırsınız.

Komisyon almadan yardımcı olabilirim ben. Komisyon almak benim yetiştirilme biçimime aykırı.
Ben kazansam PayPal'ım yok yardımcı olabilir misiniz yurt dışı arkadaşımda yok. Komisyon alırsınız.

Hangi kripto paraları kullanıyorsunuz? Coinbase hesabınız var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı