EasyCep iPhone 7 outlet alınır mı?

Arkadaşlar EasyCep'ten iPhone 7 outlet ürün aldım. Outletin anlamını bile bilmiyorum açıklar mısınız? Aradığımda diğer telefonlardan hiçbir farkı yok sadece kozmetik olark çizikelr olabilir dedi. Bende sorun olmadığını söyledim. Sizce sadece çizikler mi vardır? Cihaz daha elime ulaşmadı
Teşhir ürün anlamına geliyor hocam. Ayrıca eski cihaza ve 2.el teşhir ürün olduğu için para vermek ne kadar sağlıklı bilemiyorum. Ama günümüz için yeterli cihaz.
 
Evet bu da muhtemelen onlardan biri, genelde fiyatı daha uygun oluyor yenilenmişlerden. Umarım bataryası değiştieilmiştir. Teşhir ürünlerinin pil sağlığı pek iyi olmuyor.
sipariş verirken %100 seçtim müşteri hizmetleri ile görüştüğümdede pil sağlığının %100 olarak geleceğini söylediler
 
Motoru hararet yapmış ve pert kaydı olan bir araba aldığınızı düşünün, dışarıdan bakınca herhangi bir sorunu yok ancak her an sorun çıkartmaya hazır. Eskiden outlet ürün mağazaların teşhire koyduğu ürünlere denilirdi ki bu telefonlarda birçok cihazın 10 yılda göreceği darbeye 1 yılda maruz kaldıkları için ucuza satılırlardı. Şimdi ise eskiyi getir yenisini götür gibi kampanyalardan gelen hasarlı cihazları toplayıp satıyorlar ki yetkili servis haricinde orijinal parça tedariği söz konusu olmadığı için cihazları muadil parçalar ile onarıyorlar. Bana sorarsanız easy Cep'ten almak ile herhangi bir telefoncudan ya da piyasadan almak arasında bir fark yok.
 
Pilini %100 seçtiniz ama orijinal pil geleceğini nereden biliyorsunuz? Yan sanayi batarya takma ihtimalleri yüksek. Tabii yine de 2800 liraya en mantıklı hareketlerden biri bu.
 
Pilini %100 seçtiniz ama orijinal pil geleceğini nereden biliyorsunuz? Yan sanayi batarya takma ihtimalleri yüksek. Tabii yine de 2800 liraya en mantıklı hareketlerden biri bu.
6 yıllık telefonun orjinal bataryasınıda bulmak baya zor ama 1sınıf takıyorlar diye biliyorum o da 2 3 yıl götürür rahat zaten oyun oynayan insan değilim gündelik işlerimi halletmek için almıştım
 
Sağol hocam cevabın için. Sipariş oluşturdum umarım memnun kalırım ben de.
evet hocam 2 hafadır kullanıyorum hiç bir sorunu yoktur değişenlerde kasa ekran şarz soketi ve batarya var pil sağlığı yüzde 100 hiç bir sorunu yok memnunum alabilirsiniz yani 6 yıllık telefon şu değişmiş bu değişmiş demeyin.
 

Geri
Yukarı