blackonder
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere EasyCep'te takas telefonunu verip ücretini alamayan bir sürü mağdur var. Bende onlardan biriyim. Amazon ile konuştum. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok bizimle alakası yok diyor, biz ilk başta sorumluluk kabul etmeyeceğimizi kampanyaya yazmıştık diyor, sen bir maddi çıkarın olmasa iş birliği yapmasan sitende başka bir firmanın kampanyasını gösterir misin? Üstelik kampanya da ise sadece Amazon.com.tr satıcılı ürünlerde geçerlidir diyor. Bu mu iş birliksiz hali. Sonuç olarak 37 gündür paramı alamıyorum. Amazon canlı desteğe bağlandım ilk başta bir şey yapamayız dediler, baştan savdılar. Sonra sizi de ve EasyCep'i de tüketici hakem heyetine şikayet ettim dedim, sonra temsilci aslında sizi görüştürebileceğimiz bir yetkili var dedi, bana tüketici hakem heyeti yaptığınız başvurunun belgesinin ekran görüntüsünü atın dedi. Şimdi bunlar ne yapamaya çalışmaktadır? Belgeyi onlara versem bana karşı kullanırlar mı? Neyin içine düştüğümü bilmiyorum. Her şey yapar bunlar, hiç kimse parasını alamıyor, 2 aydır kampanyayı hala sitelerinde de devam ettiriyorlar. Sizce ne yapayım?